تگ عنوان و تیتر اصلی صفحات

بدون دیدگاه
1,024

عنوان صفحه (title) المان مهم دیگر صفحه بریا استفاده کلمات کلیدی و تاثیر گذار در CTR صفحه مورد نظر

ابتدا یک تعریف و تفکیک داشته باشیم از عنوان و تیتر مقاله:
عنوان مقداری است که در تگ Title صفحه قرار می گیرد و تیتر اصلی مقداری است که در تگ H1 صفحه قرار می گیرد.
در این آموزش این دو المان صفحه را بررسی می کنیم و یاد میگیریم چه نکاتی را در راستای کاربر پسندی بنویسیم که بتواند توجه کاربر را جلب کند و کاربر را ترغیب به خواندن محتوا صفحه کند و از طرف دیگر برای گوگل بهینه باشد به نحوی که سیگنال های خوبی را در راستای موضوع صفحه به گوگل بدهد.

عنوان تاثیر بالایی در CTR شما دارد و تیتر اصلی در رفتار کاربر و ترغیب کاربر به ماندن در صفحه و خواندن محتوا

تگ عنوان و تیتر مقاله

توضیح المان«عنوان صفحه» یا Title Tag

عنوان صفحه یک تگ بسیارخوب، قوی و ارزشمند است که می‌تواند سیگنال بسیار دقیقی را به گوگل در خصوص موضوع صفحه بدهد در ادامه نکات و مواردی که باید در مورد المان عنوان صفحه رعایت کنیم را توضیح خواهیم داد.

عنوان یا Title Tag را نسبت به تیتر مقاله (هدینگ اصلی) متمایز است. ابتدا آن‌ها را تفکیک کنیم؛

منظور از عنوان صفحه، مقداری است که  در Title Tag قرار می‌گیرد و وقتی سایت یا صفحۀ شما در نتایج نمایش داده می‌شود، این مقدار به کاربر نمایش داده می‌شود؛و کاربر بعد از کلیک و وارد شدن به سایت یا صفحه شما می تواند عبارت متفاوتی ببیند که همان تگ H1 می باشد.

در عکس زیرقسمتی که نوشته شده هزینۀ ارتودنسی، این قسمت Title Tag می باشد، و پس از باز کردن صفحه، عنوانی که می بینیم تگ H1 (عنوان اصلی مقاله) هست. «تیتر اصلی» و  «عنوان صفحه» مشخص شده است.

مثلاًدر شکل زیر سایت matab365.com را ببینید، مقداری که در Title Tag آمده است، اینجا در SERP نمایش داده می‌شود، هنگامی‌که کاربر کلیک می‌کند و وارد می‌شود، می‌تواند یک عبارت متفاوتی را ببیند که «تگ هدینگ» یا H1 ما است؛ پس این‌ها با یکدیگر متفاوت هستند.

توضیح المان«عنوان صفحه» یا Title Tag

چگونه در وردپرس  Title Tag را تنظیم کنیم؟

برای تنظیم تگ تایتل وقتی شروع به نوشتن یک مقاله می کنید ابتدا شما در باکس افزودن عنوان، باید عنوان مقاله مورد نظرتان را وارد کنید و بعد از آن شروع به نوشتن مقاله تان کنید مقداری را که در باکس افزودن مقاله، وارد میکنید همان عنوان اصلی یا H1 می باشد در واقع همان عنوان یا «هدینگ اصلی» صفحه.

اگر افزونۀ Yoast را نصب کرده باشید (افزونه‌های دیگر نیز تفاوتی نمی‌کند)، داخل جعبه‌ابزار Yoast ، در قسمت پیش‌نمایش گوگل، این مقدار را ببینید (عنوان سئو)،  عنوان یا مقداری را که در این قسمت وارد میکنید بعنوان تگ تایتل قرار می گیرد ودر نتایج جستجو نشان داده می شود. در صورتی که در این قسمت چیزی ننویسید سیستم بصورت پیش فرض عنوان مقاله را در نتایج جستجو نشان میدهد.

آیا عنوان اصلی با تگ تایتل باید تفاوت داشته باشند؟

گوگل معمولاً مقداری که شما در Title Tag می‌نویسید را در نتایج نشان می‌دهد، ممکن است خیلی از مواقع، مقداری که نشان می‌دهد، متفاوت باشد. اگر شما حرفه‌ای بنویسید و دقیق و مرتبط بنویسید همان را استفاده می‌کند، همان مقداری که شما در Title Tag قرار داده‌اید؛ اما بعضی مواقع باتوجه به سرچ افراد و Query که دارند سرچ می‌کنند، خودش می‌تواند تایتلی متفاوت‌تر را به تشخیص خودش به کاربر نشان دهد.

اینجا من یک سمپل برای شما دارم که تفاوت را ببینید؛ مثلاً این صفحه را ملاحظه کنید «ایمپلنت دیجیتال در اصفهان»، اگر من این را سرچ کنم، همین صفحۀ من در نتایج، ببینید «ایمپلنت دیجیتال در اصفهان | دکتر فرهاد اسماعیلی – مطب ۳۶۵»؛ وقتی این را باز می‌کنم، داخل این صفحه Title Tag را ببینید «ایمپلنت دیجیتالی در اصفهان»، اینجا گوگل به تشخیص خودش گفته است این H1 که شما قرار داده‌اید، خود این می‌تواند گزینۀ بهتری برای Title Tag باشد که من بخواهم در SERP نشان دهم؛ پس گوگل می‌تواند متفاوت‌تر از آن چیزی که شما در Title Tag قرار داده‌اید، نمایش دهد.

چگونه تگ تایتل(Title Tag) را بهینه بنویسیم؟

چگونه «تگ عنوان» را بهینه بنویسم که بتواند یک سیگنال خوب به گوگل بدهد و گوگل بتواند از این کلمات و عباراتی که داخل این تگ قرار داده شده است برای فهرست کردن صفحه استفاده کند؛ یعنی با چه کلماتی بتواند این صفحات را فهرست کند. در تگ تایتل ما می‌توانیم به گوگل سیگنال‌های خیلی خوبی درمورد موضوع صفحه‌مان بدهیم.

چند نکته درمورد اهمیت Title Tag

  • Title Tag، یک تگ بسیار مهم است سیگنال خوب و قوی برای گوگل صادر می‌کند که موضوع صفحۀ ما چیست،
  • در SERP (نتایج) نمایش داده می‌شود؛ پس قطعاً در CTR و کلیک کاربرها تأثیرگذار هست،
  • باید به گونه ای تگ تایتل را بنویسیم که برای کاربر جلب توجه کند و کاربر را ترغیب به کلیک کند و همچنین، کاربر را ترغیب به خواندن هم بکند!

اهمیت عنوان اصلی مقاله

اینکه چگونه ما تگ تایتل را بهینه بنویسیم، خودش نکتۀ مهمی است و قطعاً وقتی‌که صفحه شما در نتایج نمایش داده می‌شود و کاربری کلمه‌ای را سرچ کرده و شما هم توانسته‌اید در رنکینگ رتبه بگیرید، اینجا کاربر به موضوع شما علاقه‌مند است، دنبال موضوع آن صفحه هست و ما فقط با جذاب نوشتن و حرفه‌ای نوشتن عنوان، تلاش می‌کنیم که بتوانیم آن کلیک را به دست بیاوریم؛ یعنی CTR را بالا ببریم.

پس ما باید تگ تایتل  را جدای از اینکه یک سیگنال خوب برای گوگل است که گوگل بتواند موضوع صفحه را تشخیص دهد باید جوری بنویسیم که بسیار برای کاربر جلب توجه کند و کاربر را ترغیب به کلیک کند و همچنین، کاربر را ترغیب به خواندن هم بکند! یعنی من باید طوری بنویسم که غیرازاینکه کاربر ترغیب شود از بین لینک های دیگر، روی لینک من کلیک کند، این ذهنیت نیز به او القا شود که این مطلب علاوه بر اینکه مطلب خوبی است نیاز مرا را برطرف می کند، پس بصورتی تگ تایتل را بنویسیم که کاربر ترغیب به خواندن مطلب ما بشود.

نکات مهم بهینه نوشتن تگ تایتل (Title Tag)

 نکتۀ اول: حتماً از کلمۀ کلیدی اصلی در Title Tag استفاده کنید و ترجیحاً در شروع Title Tag؛ به شرطی که به کاربرپسند بودن و User Friendly بودن عنوان (Title Tag) لطمه‌ای نزند.

می‌توانید از کلمات مترادف کلمات کلیدی اصلی هم استفاده نمایید، به شرطی که به جذابیت عنوان، لطمه‌ای نزند.

نکتۀ دوم: اصلاً نیازی نیست که کلمات کلیدی‌تان را تکرار کنید (حتی مترادف‌ها). موردی که شاید خودتان هم در سایت‌های مختلف دیده باشید که Keyword Stuffing نام دارد؛ یعنی کلمات کلیدی را بیش ‌از اندازه در یک بخش از صفحه استفاده کردن.

اگر قرار است صفحۀ ما روی این کلمات رتبه بگیرد، قرار نیست که تمام این عبارات را داخل Title Tag استفاده کنیم. این کاملاً غیرکاربرپسند است و نشانه‌هایی از Stuffing را به همراه دارد؛ یعنی هیچ کمکی به شما نمی‌کند،

Title Tag مهم هست اما قرار نیست که همۀ عبارات و کلمات کلیدی اصلی و هم خانواده را در آن بگنجانیم.

مثال: در عبارات زیرکلمۀ «ارتودنسی» مشترک است، پس نیازی نیست که در Title Tag بنویسم «هزینۀ ارتودنسی»، «قیمت ارتودنسی»، «هزینۀ سیم‌کشی دندان»؛

نکتۀ سوم: طول عبارتی است که در تایتل تگ می نویسید؛ زمانی که شما نتایج را در گوگل می‌بینید و تایتل تگ را بهینه ننوشته باشید (برفرض مثال عبارتی که در تایتل می نویسید خیلی طولانی باشد) عبارت شما کامل نشان داده نمی شود و سه تا نقطه‌ چین دارد، (چون گوگل محدودیت نمایش دارد).

همانطور که گفته شد تایتل تگ که طولانی باشد به‌صورت نقطه‌چین نمایش داده می شود؛  و این باعث میشود که: وقتی کاربر دارد تایتل شما را در نتایج جستجو می‌بیند، تایتل شما ناقص است در نتیجه از جذابیت آن کم می‌شود؛

نکات مهم بهینه نوشتن تگ تایتل (Title Tag)

تگ تایتل بهینه شده معمولا شامل چند کلمه است؟

طول تایتل تگ بهینه، معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ کلمه است. چرا معمولا؟ چون اولاً این عدد، یک عدد دقیق نیست که شما بخواهید حتماً به‌صورت خط‌کشی‌شده چک کنید که آیا کلماتم ۱۲ تا یا ۱۸ تا شد یا باید از حداکثرش استفاده کنید. باتوجه به اینکه گوگل تایتل را بر اساس پیکسل نمایش می‌دهد، ممکن است شما حروفی را استفاده کنید که فضای زیادی را اشغال می‌کند؛ مثلاً اگر حرف «الف» را در نظر بگیرید، حرف «الف» نسبت به حرف «ن» فضای خیلی کمتری را می‌گیرد. کلماتی که اینجا استفاده می‌کنیم باتوجه به حروفی که دارند استفاده می‌شوند، ممکن است فضای کمتر یا بیشتری را اشغال کنند، ممکن است تعداد کلمات شما با تعداد کلمات کم نیز فضای نسبتاً زیادتری را اشغال کند. پس طول تایتل تگ بهینه، ۱۲ تا ۱۸ کلمه‌ای است، و تقریباً انتظار داریم صفحۀ ما نقطه‌چین نمایش داده نشود.

نکته:

به‌مرورزمان شاید ما صفحه‌مان را در نتایج ببینیم، صفحۀ ۳، ۲، ۱ یا هرجای دیگر؛ خصوصاً صفحۀ ۱، اگر آن موقع متوجه شدیم تگ تایتل ما بصورت نقطه‌چین نمایش داده شده است، مشکلی ندارد، آن را ادیت می‌کنیم و این ادیت کردن، و Refresh کردن دیتاهای صفحه، خودش سیگنالی را به گوگل در خصوص اینکه این صفحه در حال به‌روزرسانی و آپدیت شدن است صادر می‌کند و هیچ لطمه‌ای به جایگاه‌های صفحۀ اول شما نمی‌زند و جایگاه صفحه شما بهتر می‌شود.

اهمیت بهینه بودن تگ تایتل زمانی بیشتر می‌شود که شما صفحۀ اول هستید.

در سیستم وردپرس وقتی شما از افزونۀ Yoast استفاده می‌نمایید، نوار نمایشگری وجود داردکه طول بهینۀ تایتل را به شما نشان می‌دهد؛ مثلاً هنگام نوشتن تگ تایتل وقتی هنوز نوار نارنجی است، به این معنی است که بازهم می‌توانید بنویسید. و موقعی که رنگ نوار سبز میشود به این معنی است که دیگر کافی است.

البته هیچ وقت بدنبال این نباشید که مقداری بنویسید که نوار سبز شود چرا که گاهی اوقات عبارتی که بعنوان تگ تایتل نوشته ایم با اینکه کوتاه است هم منظور خود را رسانده ایم و در عین حال عبارتی بسیار جذاب و کاربر پسند هم شده است. و هم اینکه بعضی مواقع ممکن است تایتل شما سبز نمایش داده بشود اما در SERP، شما نقطه‌چین ملاحظه می‌کنید!

پس باتوجه به نکاتی که گفته شد، تگ تایتل را می‌نویسیم و سعی می‌کنیم که نهایت استفاده را از آن ببریم و تمامی کلمات اصلی و مترادف را به نحو کاربرپسند، بدون اینکه بخواهیم Stuffing و تکرار کنیم، را در Title Tag استفاده می کنیم.

 بهینه بودن تگ تایتل

برای اینکه ببینم تگ تایتل صفحه ما چگونه در نتایج جستجو نمایش داده می شود چکاری باید انجام دهیم:

باید ابتدا Index صفحه را بزنید و بعد از Index شدن، چون حالا صفحۀ اول گوگل نیستیم، کافی است دستور Site: را در ابتدای آدرس تان بگذارید و در نوار مرورگرتان Enter بزنید که آن را در سرچ به شما نشان دهد؛ (بعد از https URL دستور Site: و سپس Enter را بزنید). دقیقا به شما نمایش می‌دهد که تایتل به چه شکلی در SERP نمایش داده می‌شود. یعنی می‌توانید زودتر و قبل از اینکه به صفحۀ اول هم بیایید، نحوه نمایش تایتل را ببینید.

نکتۀ چهارم: تمامی تایتل ها را به این نحو تنظیم می‌کنیم که برند وب‌سایتمان حتماً در انتهای عنوان نمایش داده شود و با یک سری جداکننده مانند این دو کاراکتر «| -» آن را از بقیۀ عنوان جدا می‌کنیم.

نکته مهمی که باید بیان شود اینست که نیاز به کلمات حاشیه‌ای و جانبی اصلاً در کنار برندتان نیست؛ مثال: «سایت آموزشی سلام وبمستر»، نیازی نیست که شما اسم برندتان را بنویسید «وب‌سایت آموزشی سلام وبمستر» و  یا مثلاً، «مطب۳۶۵» در انتهای URL فقط کلمه «مطب۳۶۵» نوشته شود؛ و نباید کلمات حاشیه‌ای و جانبی مانند «دایرکتوری و مجله پزشکی مطب۳۶۵» نوشته شود.

اگر سایتتان فروشگاهی باشد، نیازی نیست از کلمات «فروشگاه»، «فروشگاه اینترنتی»، «فروشگاه آنلاین»، «فروشگاه کامل» و … استفاده کنید.

چگونه نام برند خود را در انتهای تگ تایتل بیاوریم؟

در سیستم وردپرس به‌صورت پیش‌فرض وقتی از افزونۀ Yoast استفاده میکنیم گفتیم در قسمت عنوان سئو می توانیم نوشته های این قسمت را کامل پاک کرده و بنویسیم، مثلا «قیمت ارتودنسی»، سپس یک Separator قرار دهم و بنویسم مطب۳۶۵، این یک کار، که کاری اشتباه است  وعلت اشتباه بودن اینکار، در ادامه توضیح داده می شود، کار دوم اینست که، بیایم ودر نوار عنوان سئوکلمه جداکننده و عنوان سایت را نگه داشته و فقط قسمت اول(عنوان، برگه) را پاک کرده و خودمان Customize شده بنویسم.

حُسن استفاده از کار دوم اینست که، اگر بعدها تصمیم بگیرید که جداکننده‌تان را عوض کنید؛ مثلاً دارید از این کاراکتر استفاده می‌کنید «-» تصمیم می‌گیرید که از کاراکتر «|» استفاده کنید. اینجا دیگر نیازی نیست که کل صفحات را دانه‌دانه ادیت کنید. این به‌صورت پیش‌فرض در تنظیمات افزونۀ Yoast هست. در تنظیمات Yoast شما دستور می‌دهید که جداکننده چه شکلی باشد و در تمام صفحات (از مقالات گرفته تا دسته‌بندی محصولات) اعمال می شود.

مثال: شما سایت خود را با نام «فروشگاه اینترنتی X) زده باشید، اگر بخواهید آن را عوض کنید، اینجا دیگر نیاز نیست که بیایید تمام صفحاتتان از مقالات گرفته تا دسته‌بندی محصولات را دانه‌دانه ادیت کنید؛ اگر تایتل‌ها را Customize شده نوشته‌اید، کافی است در تنظیمات افزونۀ Yoast یا در تنظیمات قالب، عنوان سایتتان را تغییر دهید. به‌صورت پیش‌فرض روی تمام صفحات اعمال می‌شود.

اگر یک‌زمانی شما اسم سایت را به هر دلیلی مجبور شوید که عوض کنید، اگر تایتل‌های صفحه را دستی تغییر داده باشید، بایستی برای هر صفحه بیایید و دانه‌دانه این برند را ادیت بزنید.

شما اگر از افزونۀ Yoast استفاده می‌کنید در قسمت «ظاهر جستجو»، در قسمت تنظیمات عمومی می‌بینید که چند آیکون Separator (جداکننده) وجود دارد،در این قسمت می توانید انتخاب کنید، در تمام صفحات  بر فرض مثال از این جداکننده «|» استفاده می‌شود و زمانی که بخواهید نام برندتان را عوض کنید، کافی است در قسمت تنظیمات عمومی، «عنوان سایت» هر مقداری(نام برندتان) را وارد کنید بعد از آن  در انتهای تمام URL ها از نام برندتان استفاده می‌کند؛

چگونه عنوان مقاله را جذاب بنویسیم؟

نکتۀ پنجم، بحث جلب‌توجه است. این نکته هم در حقیقت با بحث جذابیت صفحه یا بحث User Experience-User interface صفحه و نکات مربوطه گره خورده است؛ ولی در این قسمت به آن اشاره کوتاهی میکنیم.

عنوان را باید طوری بنویسید که بتواند جلب‌توجه بکند. این جلب‌توجه چگونه می‌تواند اتفاق بیفتد؟ سه تکنیک یا ابزار متداول وجود دارد:

مورد اول: استفاده از کلمات تأثیرگذار است. من چند نمونه از کلمات تأثیرگذار را مثال میزنم:

«جامع‌ترین، بهترین، اولین، رایگان، استثنایی، درجه‌یک، جامع» این‌ها کلماتی هستند که وقتی کاربر سرچ انجام داده، و این کلمات را در تایتل یک صفحه ببیند، می‌تواند روی تصمیم، کلیک کردن و قطعاً CTR صفحه تأثیر بگذارد.

مورد دوم: که می‌تواند به جذاب بودن عنوان و جلب‌توجه کاربر کمک نماید، استفاده کردن از اعداد هست؛ حالا چه سال استفاده کنید شمسی، میلادی، عدد یا درصد استفاده کنید، اعداد هم باعث جذابیت تایتل شما می‌شود.

اگر در راستای سرچ کاربر هم بوده باشد، بسیار عالی است، از آن استفاده می‌کنیم؛ مثال «هزینۀ ارتودنسی ۱۴۰۱». به این نحو هم کلمات کلیدی یا Query که کاربر استفاده کرده را در تایتل استفاده کرده ایم و هم اینکه تکنیک استفاده از اعداد رابکار برده ایم.

مورد سوم: استفاده کردن از علائم نگارشی هست. علائم نگارشی مانند( پرانتز باز، پرانتز بسته، دونقطه، بعلاوه، ویرگول، علامت تعجب و …) این ‌علائم تایتل شما را تکه‌تکه می‌کند. زمانی که کاربر سرچی را انجام می‌دهد، وقتی به این نحو دارد تایتل شما را می‌بیند خیلی سریع‌تر و در یک نگاه عنوان و موضوع مطلب برایش قابل‌دسترس‌تر و جذاب‌تر است و راحت‌تر می‌تواند آن را بخواند.

یک سری از Query ها و صفحات هستند که کلمۀ کلیدی‌ای که کاربر سرچ می کند شامل کلمات انگلیسی هم هستند. اگر چنین کلماتی را برای صفحاتتان دارید، استفاده کردن از خود آن کلمۀ انگلیسی در تایتل، می‌تواند به جلب‌توجه کاربرتان کمک نماید و آن را خیلی جذاب‌تر ‌کند؛ مثلاً کلمات «خرید بیت کوین Bitcoin» یا «قیمت Bitcoin»، اینجا کلمۀ انگلیسی Bitcoin و حتی مخففش BTC برای این تایتل استفاده‌شده که یک تایتل جذاب است.

چگونه عنوان مقاله را جذاب بنویسیم؟

آیا حتماً باید عنوان و تیتر مقاله را متفاوت بنویسیم؟

به عنوان یک قانون ثابت خیر. اما جایگاهشان فرق می‌کرد، اگر Title Tag را ننویسیم و آن را در قسمت جعبه‌ابزار Yoast خالی بگذاریم، هنگامی‌که افزونۀ Yoast نصب کرده باشید، سیستم می‌آید و از آن «عنوان صفحه» یا همان H1 استفاده می‌کند و Title Tag را پر می‌کند. اولاً اشکالی ندارد، اگر ننویسید، اما بهتر است که هوشمندانه، خودتان Title Tag را بنویسید. منظور از هوشمندانه چیست؟ یعنی آن کلمۀ کلیدی اصلی و مترادف را بیایید و در عنوان‌های صفحه‌تان استفاده کنید. اینجا بازهم اشاره می‌کنم «تگ عنوان» یا Title Tag یک اِلمان بسیارخوب، برای این است که شما بتوانید به گوگل سیگنال بدهید که موضوع صفحه چیست.

نکته: وقتی شما Title Tag را Customize می‌کنید، باعث جلب توجه بیشتر برای کاربر می شود. یعنی توجه کاربر را بهتر جلب کند زیرا ممکن است کاربرها کلمات متفاوتی را سرچ کنند و وقتی آن کلمه را داخل تایتل ببینند خود این موضوع می‌تواند روی تصمیم، انتخابشان و کلیک کردن روی سایت شما تأثیر بگذارد.

در تایتل ما علائم نگارشی را می‌توانیم بهتر استفاده کنیم، مانند پرانتز باز و بسته یا علامت سؤال، علائم نگارشی، بعلاوه(+)  و …

مثال «متخصص ایمپلنت اصفهان [لیست کامل + آدرس + تلفن]»؛ این‌ها قسمت‌هایی از کلمات کلیدی صفحه ما بوده است کلمه کلیدی اصلی را در ابتدا و برای جلوگیری از تکرار بقیه کلمات کلیدی را بصورت [لیست کامل + آدرس + تلفن] نوشته شده است به این شکل از تکرار جلوگیری شده جذاب تر نوشته ایم و کاربر با یک نگاه متوجه موضوع صفحه ما می شودو هم از علائم نگارشی استفاده کرده ایم.

مثال دیگر:

فرض کنید صفحه ای داریم که می‌خواهیم گوگل با این کلمات صفحه مارا Index کند: ارتودنسی تهران، متخصص ارتودنسی تهران، بهترین متخصص ارتودنسی در تهران، کلینیک ارتودنسی در تهران، بهترین پزشک متخصص ارتودنسی در تهران و الی‌آخر؛  اینها کلماتی هستند که در استراتژی‌مان، هنگام ریسرچ پیدایشان کرده ایم و بعد تشخیص داده‌ایم که نیازی نیست صفحۀ متفاوت و مجزا برای این کلمات ساخته شود و همگی می‌توانند داخل یک صفحه تارگت شوند،

بهترین حالت که من می‌توانم برای Title Tag استفاده کنم این است که بیایم و هوشمندانه این کلمات را داخل Title Tag استفاده نمایم. ما نمی‌خواهیم Stuffing کنیم؛ یعنی کلمۀ «ارتودنسی تهران» که در تمام این‌ها تکرار می‌شود و مشترک هست، نیازی نیست که عیناً آن را استفاده کنیم.

«ارتودنسی تهران» کلمۀ کلیدی اصلی، شاخص و مهم در ابتدای تایتل استفاده شده است؛ سپس از کلماتی که متفاوت هستند استفاده کرده‌ایم: «ارتودنسی تهران: لیست بهترین متخصص‌ها + کلینیک‌ها» هم از علائم نگارشی استفاده کرده‌ایم و هم کلمات کلیدی‌ را داخل Title Tag نوشته‌ایم.

نکات بهینه سازی عنوان  برای ربات:

  1. از کلمه کلیدی حتما در عنوان خود استفاده کنید.
  2. ترجیحا از کلمه کلیدی در شروع عنوان استفاده کنید اما دقت کنید حتما کاربر پسند باشد.
  3. در مواقعی که کاربر، اصطلاح انگلیسی کلمه کلیدی را سرچ می کند، کلمه انگلیسی را نیز درعنوان بیاورید.

نکات بهینه سازی عنوان برای کاربر:

  1. واضح و کوتاه بنویسید. از کلمات اضافه که جزءکلمات تارگت شده نیستند و برای کاربر جذابیتی ندارند استفاده نکنید.
  2. از کلمات تأثیرگذار مانند: جامع ترین، بهترین، کامل ترین، جدیدترین، رایگان، شگفت انگیز و … استفاده کنید تا کاربر را ترغیب به کلیک کند.
  3. استفاده از اعداد و علائم نگارشی نیزکاربر را ترغیب به کلیک می کند.
  4. با اشاره به تخصص، تجربه، تحقیقات، آمار و … ثابت کنید محتوای شما معتبر است.
  5. به مزیت ها و برتری های خود نسبت به مقاله رقبا اشاره کنید.
  6. طول آن از حد مجاز بیشتر نباشد تا در صفحه نتایج گوگل به  صورت ناقص و نقطه چین نمایش داده نشود.(طول عنوان باید بین ۱۲ تا ۱۸ کلمه باشد.)
  7. نگرانی برای ویرایش عنوان نداشته باشید.
  8. نام برند خود را در انتهای عنوان بیاورید و با جداکننده آن را از متن عنوان جدا کنید.
  9. برای برند از کلمات حاشیه ای و جانبی استفاده نکنید.
  10. در کاربر حس کنجکاوی ایجاد کنید تا ترغیب شود مقاله شمارا بخواند.

نکات بهینه سازی تیتر اصلی مقاله برای کاربر:

  • باید کاربر را ترغیب به خواندن مقاله کند.
  • نشان دهنده موضوع مقاله به صورت واضح باشد.
  • محدودیتی در نمایش ندارد اما از کلماتی که هیچ کمکی به کاربر و گوگل برای درک محتوا نمی کند استفاده نکنید.
  • برای ترغیب کاربر به ماندن در صفحه و خواندن مقاله از کلمات تأثیرگذار، اعداد و ارقام استفاده کنید.

نکات بهینه سازی تیتر اصلی و عنوان مقاله

در آخر اینکه:

قرار است که کلمات کلیدی را به بهترین نحو ممکن داخل صفحه استفاده، تکرار و توزیع کنیم. جاهایی مانند Title Tag که محدودیت داریم (محدودیت نمایش را گوگل اعمال می‌کند)، بهتر است که بیاییم جذاب‌تر بنویسیم و اصراری نداشته باشیم که همۀ کلمات کلیدی را استفاده کنیم.

زیرا همانطور که گفته شد User Friendly نمی‌شود، و اینکه به‌صورت نقطه‌چین نمایش داده می‌شود، و همچنین شما به سمت Stuffing کردن می‌روید.

پس بهترین کار اینست که درقسمت تایتل تگ یک یا دو تا از کلمات مهم را پوشش دهید یا کلماتی که خاص‌تر و متفاوت‌تر توسط کاربرها استفاده می‌شود را، به شکلی جذاب، استفاده ‌کنید.

قطعاً در اِلمان‌های دیگر عیناً به‌صورت Exact  کلمات کلیدی را استفاده می کنیم در تگ های هدینگ، عکسهایی که برای متن استفاده میکنیم در خود متن و محتوایی که نوشته میشود، در تمامی این قسمت ها میتوان کلمات کلیدی را توزیع کرد.

اما در قسمت تایتل تگ صفحه که، محدودیت خودش را دارد، کلمۀ اصلی را استفاده می‌کنیم (ترجیحاً در شروع) و سعی می‌کنیم از کلمات متفاوت دیگر، باتوجه به جذاب شدن عنوانمان استفاده کنیم.

چک لیست نوشتن عنوان مقاله:

در ادامه نکاتی که برای نوشتن یک عنوان مقاله خوب از دید ربات های گوگل و کاربر باید رعایت کنید را آورده ایم.

سایر جلسات این دوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.