در یک صفحه، اِلمانهای مختلفی وجود دارد که کلمات تارگت صفحه را باید به صورت کاربرپسند در ان ها استفاده کنیم (توزیع کنیم)
المان های مهم صفحه برای بهکارگیری کلمات کلیدی
در این بخش توضیح میدهیم که در یک صفحه، اِلمانهای مختلف و متعددی وجود دارد که باید بتوانیم از آنها بهخوبی استفاده نمائیم و کلمات تارگت مان را با استفاده از این المان ها بهصورت کاملاً کاربرپسند (User friendly) مورد استفاده قرار دهیم.
این اِلمانها میتوانند سیگنالهای بسیارخوب و قدرتمندی را در خصوص موضوع صفحه، به گوگل بدهند.
اگرکلمات کلیدی را هوشمندانه استفاده کنیم یا این که کلمات کلیدی (اصلی یا مترادف) را در این اِلمانها و این بخشها، بهخوبی توزیع نمائیم، میتوانیم انتظار داشته باشیم که گوگل هنگامی که دارد این صفحه را میخواند، دقیقاً با کلماتی که ما تارگت کردهایم، آن صفحه را داخل دیتابیسهای خودش فهرستبندی و ذخیره می نماید.
برای نوشتن یک پست برای بخش مقالات یا بلاگ سایت، المان های مختلفی استفاده می شود.
در این مقاله هر یک از بخش های مقاله و المان های که استفاده می شوند را معرفی کرده ایم و برای هر المان ۲ سری نکته و چک لیست آماده شده است:
- نکات سئویی جهت بهینه سازی آن بخش برای ربات های گوگل
- نکاتی که به نمایش ظاهر خوب و جذاب مقاله کمک میکند .
بخش های داخلی مقاله
بخش اول: المان های داخل مقاله
تمام موارد و المان های نام برده شده می توانند بسیار سیگنالهای خوب و قوی به گوگل بدهند و در نتیجه گوگل هم موضوع صفحه را بدرستی تشخیص می دهد.
تیتر اصلی (Heading H1)
هر صفحه یک تیتر اصلی دارد که در تگ هدینگ H1 می آید و می تواند با عنوان مقاله متفاوت باشد. عنوان که در تگ Title قرار می گیرد و در نتایج جستجو نمایش داده می شود.
چک لیست و آموزش مربوط به نوشتن تیتر اصلی مقاله (H1)
تیتر بخش های داخلی (Headings Tag H2-H6)
تگ های هدینگ یا تیتر های داخلی مقاله، که تفکیک و بخش بندی مقاله را انجام می دهند و از H1 تا H6 به صورت سلسه مرتبه ای استفاده می شوند
تیترها، ساختار کلی مقاله را تشکیل می دهند و به مخاطب کمک می کنند راحت تر قسمت های مورد نظر خود را بیابد. همچنین تیتر ها و کلمات کلیدی که در این تیترها استفاده می شود به گوگل کمک می کنند راحت تر موضوع مطلب را متوجه شوند.
تیتر ها یا همان هدینگ ها از مهمترین قسمت هایی هستند که ما میتوانیم کلماتی کلیدی را بهخوبی در آنها استفاده نماییم.
چک لیست و آموزش مربوط به تگ های هدینگ
مقدمه یا پاراگراف ابتدایی (۱st Paragraph – Intro)
چند خط ابتدایی مقاله، که هم در رفتار کاربر تاثیر گذار است و هم در سیگنال دهی به گوگل.
کاربر با خواندن چند خط ابتدایی ترغیب به ماندن در صفحه و حتی اسکرول سریع و سرسری صفحه می شود. همچنین جملات و کلمات اولیه صفحه در الگوریتم ها و معیار های گوگل در تشخیص و رتبه بندی صفحه می تواند تاثیر گذار باشد.
البته قرار نیست برای هر مقاله و موضوعی، مقدمه های طولانی بنویسم، نیازی نیست از قصه آدم و حوا شروع کنیم و کلی مقدمه چینی کنیم.مقدمه باید کوتاه کاربردی جذاب و ترغیب کننده کاربر برای خواندن تمام مقاله باشد.
چک لیست و آموزش مربوط به مقدمه مقاله
لینک های داخلی (Internal Links)
لینک های داخلی از قوی ترین ابزارهایی هستند که می توانید در سئو سایت از آن ها استفاده کنید. از لینک های داخلی، داخل یک صفحه یا داخل کل سایت، استفاده میکنیم.
لینکهای داخلی یک پارامتر و یک اِلمان بسیار قدرتمند، هم برای تشخیص موضوع صفحات و هم برای نشان دادن اهمیت یک صفحه هستند.
لینک های داخلی جدا از اینکه به ربات ها در Discover و Crawl صفحات کمک می کنند، سیگنال های قوی به گوگل در خصوص موضوع صفحات می دهند. (توسط anchor text)
چک لیست و آموزش مربوط به لینک های داخلی
لینک خروجی (External Links)
لینک خروجی یعنی اینکه لینک از سایت شما خارج میشود و مثلاً در این صفحه به سایت x.com لینک میدهید یا اینکه منابعی را نقلقول میکنید.
ما در مقالات خود می توانیم به سایر سایت ها و منابع، لینک خروجی دهیم و هرچقدر صفحه مقصد در لینک خروجی، معتبرتر و مرتبط تر باشد، تاثیر بیشتری در ارزشمندی و رتبه گرفتن مقاله دارد. البته ما نقل قول ها را هم به نوعی لینک خروجی تعریف می کنیم مثل نقل قول زیر:
استونی دیگایتر
شما نمیتوانید تنها وبسایت خود را سئو کنید و تصور کنید که این کار تمام شده است. این یک هدف و کار همیشگی است.
لینک های خروجی نیز نکات مهمی دارد که باید به ان ها توجه داشته باشید در بخش لینک های خروجی به تمامی این آموزش ها و نکات اشاره شده است.
تصاویر (images)
کاری که المان های بصری از جمله تصاویر در مقالات می کنند شاید هزاران کلمه نتوانند انجام دهند.
استفاده از تصاویر نکات بسیار زیادی دارد که باید آن ها را بدانید و رعایت کنید. نکاتی که هم به ربات ها و روند سئویی شما کمک می کنند و هم در رفتارهای کاربران تاثیر بسیار مستقیمی دارند و این رفتار کاربران مجددا تاثیر در پارامترهای رتبه بندی دارد.
تنوع های بصری
همین پاراگرافی که در حال خواندن هستید با تنوع های بصری ایجاد شده از جمله، هایلایت یک کلمه، بولد کردن و اقداماتی دیگری مثل زیر خط دار کردن، استفاده از این عوامل توجه بیشتری را جلب می کند و توجه بیشتر یعنی تاثیر گذاری در پارامترهایی که در رتبه بندی صفحه شما اثر گذار هستند.
نکات و آموزش های مربوط به ایجاد تنوع های بصری در مقاله
لیستینگ ها (Listicle)
لیستینگ ها از نوع bullets یا numbers هستند و سعی می کنیم از آن ها به صورت صحیح در مقالات خود استفاده کنیم.
چک لیست و آموزش مربوط به استفاده لیستینگ ها در مقالات
نتیجه گیری مقاله (Last Paragraph – Conclusion)
در هر مقاله سعی می کنیم یک نتیجه گیری پایانی داشته باشیم و یکی از مهمترین اهدافی که در این پاراگراف پایانی دنبال می کنیم، داشتن یک CTA خوب و قدرتمند است. در خصوص ایده های مختلف برای نوشتن نتیجه گیری و نکات مربوطه و دعوت به اقدام هایی که می توانید داشته باشید در قسمت آموزش نوشتن، نتیجه گیری توضیحات کامل ارائه شده است.
چک لیست و آموزش مربوط به نتیجه گیری مقاله
در مقاله چند بار کلمات کلیدی را تکرار کنیم؟ (چگالی کلمه کلیدی یا KW Density)
هیچ وقت به دنبال یک عدد مشخص ثابت از قبل تعیین شده نباشید و اعداد ۰.۵ یا ۲.۵ کاملا شما را گمراه می کند. در بخش، تعداد تکرار یا چگالی کلمه کلیدی در مقاله، توضیحات کامل و نکاتی که باید رعایت کنید بصورت مفصل آموزش داده شده است.
مقاله چند کلمه باشد؟ (Content Length)
یک سوال اشتباه که می تواند شما را گمراه و منابع شما را تلف کند.
برای اینکه بدانید مقاله شما چند کلمه باشد در بخش “محتوای مقاله چند کلمه باید باشد؟” کامل در این خصوص صحبت کرده ایم و تمامی نکاتی، و سوالات متداول در این خصوص پاسخ داده شده است.
المان هایی که در SERP نمایش داده می شوند
مهمترین المان های صفحه که در نتایج گوگل (ُSERP) نمایش داده می شوند
عنوان مقاله (Title Tag)
عنوان مقاله که در تگ تایتل قرار می گیرد، در نتایج جستجو گوگل به کاربران نمایش داده می شود.
استفاده هوشمندانه و صحیح از کلمات کلیدی هدف، در عنوان مقاله سیگنال قدرتمندی برای گوگل است که موضوع مقاله شما را تشخیص دهد.
و نوشتن یک عنوان جذاب در، رفتار کاربران و CTR صفحه شما نیز، تاثیر بالایی دارد. عنوان جذاب توجه کاربر را جهت کلیک جلب می کند و در عین حال او را به خواندن مقاله شما ترغیب می کند.
مشاهده چک لیست و آموزش های مربوط به عنوان مقاله
لینک یا پیوند یکتا مقاله (Page URL)
مهمترین نکته ای که در خصوص لینک مقالات وجود دارد کوتاه بودن لینک ها هست و البته در عین کوتاهی باید موضوع صفحه قابل تشخیص باشد.
مشاهده چک لیست و آموزش انتخاب پیوند یکتا حرفه ای برای مقالات (Permalinks)
تگ توضیحات (Meta Description)
کلماتی که در تگ توضیحات می نویسد، به گوگل در تشخیص موضوع صفحه بسیار کمک می کند. بهتر است از کلمات کلیدی استفاده شود و از انجایی که محتوای این تگ در SERP به کاربران نمایش داده می شود، باید جذاب بنویسید که کاربر متوجه این نکته شود که با خواندن مقاله شما جواب سوال خود را می گیرد.
در واقع نوع متن و نکاتی که در نوشتن رعایت می کنید در رفتار کاربران و CTR شما بسیار تاثیر گذار است.
مشاهده چک لیست و آموزش های مربوط به تگ توضیحات
موارد گفته شده بخشهایی هستند که بصورت کامل در بخش های جداگانه به آنها پرداخته شده است.
۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سلام
از مطالب خوب شما سپاسگزارم.
سلام
خواهش می کنم، خوشحالم که برایتان مفید بوده است
موفق باشید