نقل قول ها

بدون دیدگاه
428

استفاده ار کلمات کلیدی در نقل قول ها

نقل قول

این المانی که در این جلسه می‌خواهیم راجع به آن صحبت کنیم، «نقل‌قول» است. نقل‌قول‌هایی که ما داخل تگ Black Quote قرار می‌دهیم و می‌تواند کلمۀ کلیدی که داخل این تگ و نقل‌قول استفاده می‌شود هم به گوگل در تشخیص موضوع صفحۀ ما کمک کند. این المان هم درحقیقت سیگنال خوبی را درخصوص موضوع مقاله، می‌تواند به گوگل بدهد.

دوستان نقل‌قول‌ها معمولاً در راستا و شاید در کنار لینک‌های خروجی استفاده بشوند؛ یعنی شما واقعاً در مطلبتان آمده‌اید یکسری تحقیقاتی را که مرجع یا سایت دیگری انجام داده است را می‌خواهید ذکر کنید، یکسری آمار و گزارش‌هایی را می‌خواهید به آن اشاره کنید. درحقیقت کانتنت خود را غنی‌تر و معتبرتر کنید. حالا اگر از آن دید بخواهیم به موضوع بپردازیم، مفصل و مجزا از این تکه از پازل ما است.

اینجا فقط این را بدانید که ما وقتی نقل‌قول می‌کنیم، خود نقل‌قول و خود کلمات کلیدی هم که داخل نقل‌قول می‌آید، می‌تواند در تشخیص موضوع به گوگل کمک کند.

زمانی که شما نقل‌قول‌های مرتبطی را داخل صفحۀ خود می‌آورید، هدف و برنامه‌ی ما این است که این نقل‌قول داخل تگ Black Quote قرار بگیرد. زمانی که مثلاً من این تگ را بخواهم تنظیم کنم، یعنی یک عبارت را داخل نقل‌قول بیاورم، مثلاً همین مثال «ارتودنسی دندان در کودکان» من اینجا توی ویدئوی قبلی اگر یادتان باشد، اشاره کردم که آمده‌ام و یک سایت معتبر و شناخته‌شده‌ای که در این حیطه رتبه دارد و تحقیقاتی را انجام داده است، اینجا ذکر می‌کنم و به آن لینک می‌دهم و آن عبارت را در اینجا به‌صورت ترجمه‌شده در یک نقل‌قول به آن اشاره کرده‌ام.

برای استفاده از قدرت لینک خروجی می توانیم...

در این نقل‌قول، کلمۀ کلیدی تارگت خودم را برای این صفحه که عبارت «بهترین سن برای ارتودنسی کودکان» است را به آن اشاره کرده‌ام. دوستان من ریتم متن را خراب نکرده‌ام و به نقل‌قول صدمه نزده‌ام؛ خیلی هوشمندانه و کاملاً user friendly عبارت خودم را که کاملاً مرتبط با آن صفحه و موضوع است را داخل این نقل‌قول آورده‌ام.

ببینید نقل‌قول‌ها وقتی داخل تگ Black Quote قرار می گیرند، معمولاً توسط طراح، برای آن‌ها دیزاینی انجام شده است؛ یعنی اینکه شما اینجا می‌بینید نقل‌قول من به‌صورت تورفتگی هست با فونت بزرگ‌تر و متفاوت‌تری نسبت به متن نشان می‌دهد، این‌ها معمولاً نیازی نیست که توسط شخص و دستی انجام بشود، کافی است طراح برای این گزینه کدهای CSS مربوطه را نوشته باشد.

شما فقط کافی است که عبارت خود را بنویسید و از داخل ویرایشگر ساده‌ای که برای ویرایش متن‌ها داخل وردپرس دارید، این عبارت را تنظیم کنید که داخل تگ نقل‌قول قرار بگیرد، این افکت ظاهری اضافه می‌شود و مهم‌تر از آن اینکه این متن داخل تگ Black Quote قرار می‌گیرد. اینجا شاید ببینید که من چند تگ دیگر نیز اضافه کرده‌ام، یعنی چند کد html دیگر اضافه کرده‌ام، صرفاً خواسته‌ام نقل‌قول کمی جذاب‌تر باشد و تنوع بصری هم داخل آن استفاده کرده‌ام؛ یعنی کلمه «حداکثر تا ۷ سالگی» و کلمۀ کلیدی خودم را هایلایت کرده‌ام، یک هایلایت خیلی قشنگ و متفاوت با متن اضافه کرده‌ام تا بتواند برای کاربر هم جذاب باشد.

دوستان این هایلایت‌کردن، قسمتی از تنوع‌های بصری است که ما در صفحه ایجاد می‌کنیم. در مبحث جذاب‌کردن صفحه برای کاربر و بحث user experience و user interface خود صفحه، درمورد این تنوع‌های بصری هم صحبت کردیم. پس من وقتی‌که دارم به یک منبع و مرجعی در سایت خودم اشاره می‌کنم، یکجاهایی ممکن است که بخواهم یک نقل‌قولی را هم اشاره کنم و مرتبط باشد؛ مانند اینجا. خوب اینجا می‌آیم و آن نقل‌قول را داخل تگ Black Quote قرار می‌دهم و استفاده‌شدن کلمۀ کلیدی داخل این تگ، می‌تواند در خصوص تشخیص موضوع شما به گوگل کند. این را هم در مباحث بهینه‌سازی صفحه‌تان برای گوگل مدنظر قرار بدهید.

باز آفرینی متن (مثلا نقل قول) در قالب عکس نوشته

نقل‌قول‌ها، جدای از اینکه مثلاً من داخل تگ Black Quote قرار می‌دهم، بعضی مواقع چون بحث تنوع‌های بصری را کردم و در این مثال هم این کار را انجام دادیم، خواستم این را هم در این اسلاید اضافه شده باشد و ببینید. خیلی مواقع ما می‌توانیم از خود نقل‌قول‌ها یک بازآفرینی متن در قالب «عکس نوشته» داشته باشیم؛ یک عکسی که درحقیقت یک شماتیک را برای آن طراحی کرده‌ایم که یک نقل‌قول است و داریم کاربر را ترغیب می‌کنیم که توقف کند و کانتنت را بخواند.

من حتی آمده‌ام در سایت خودم این نقل‌قول را در قسمت پایانی صفحه (نتیجه‌گیری) به‌صورت یک عکس نوشته هم اشاره کرده‌ام. زمانی که کاربر دارد صفحه را می‌خواند و شاید به پایین صفحه اسکرول کند که ببیند آیا می‌تواند خلاصۀ مقاله را در یک جمله پیدا کند یا نه، آمده‌ام و در اینجا به او گفته‌ام که اگر بخواهم در یک جمله خلاصۀ مطلب را بگویم: «طبق منبع انجمن ارتودنتیست‌های آمریکا بهتر است که در سن ۷ سالگی، کودک خودتان را اگر حس می‌کنید که نیاز به ارتودنسی دارد که علائمش مشخص است به پزشک ارتودنس مراجعه کنید.»

دوستان، درحقیقت اینجا می‌بینید یک عکس نوشته هست که این نقل‌قول داخلش آمده است. شاید خالی از لطف نباشد که در مرور مباحث قبلی، مجدد اینجا را ببینید. من داخل قسمت پایانی صفحه‌ام، دو تا لینک داخلی خیلی خوب را اشاره کرده‌ام. دغدغه‌ی کاربر من چیست؟ سن مناسب برای ارتودنسی کودکان.

دو تا لینک داخلی خیلی خوب که می‌توانم اینجا اضافه کنم، اینکه کاربران را درگیر بکند که داخل سایت من بمانند این است که در قسمت نتیجۀ پایانی این را گفته‌ام: «در صفحۀ متخصصین ارتودنسی خوب و باتجربه و…» این عبارت یک متن هدفمند برای متخصصین ارتودنسی است و کاربر به لیست صفحه‌ی متخصصین ارتودنسی هدایت می‌شود که در آنجا می‌تواند شهر خود را انتخاب نماید.

و در ادامه گفته‌ام: «ما در شهری مثل اصفهان و تهران هم براساس منطقه و محله هم آمده‌ایم و تفکیک کرده‌ایم ….»؛ شما می‌توانید داخل صفحۀ متخصصین شهر تهران بروید و براساس منطقه‌های مختلف یا حتی خود تهران متخصص‌های مطرح و شناخته‌شده در آن حیطه را ببینید.

ممنون دوستان؛ مروری بر لینک‌های داخلی داشتیم. پس نقل‌قول‌ها هم می‌تواند دوباره، یک المان خوب داخل صفحه باشد که شما کلمۀ کلیدی‌تان را در آن استفاده نمایید.

سایر جلسات این دوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.