مهمترین اقدام (قدم صفر) قبل از شروع آموزش سئو

  1. سلام وبمستر
  2. آموزش سئو
  3. مهمترین اقدام (قدم صفر) قبل از شروع آموزش سئو
قدم صفر قبل از شروع آموزش سئو
بدون دیدگاه
141

اگر به سئو علاقه مند شده اید و می خواهید این تخصص را به عنوان شغل خود انتخاب کنید، قطعا برای شما مهم است که بدانید بهترین مسیر برای آموزش دیدن و رسیدن به جایگاه یک متخصص سئو چیست؟ البته که ممکن است سوالات دیگری هم پیرامون این موضوع آموزش سئو داشته باشید از جمله:

  1. بهترین دوره های آموزشی سئو کدام هستند؟
  2. دوره آنلاین شرکت کنم؟ یا حضوری؟
  3. بهترین اساتید که اموزش سئو می دهند کدامیک هستند؟
  4. بهترین شرکت یا أموزشگاه دیجیتال مارکتینگ کدام مجموعه است؟
  5. آیا به عنوان کارآموز سئو در یک شرکت شرکت دیجیتال مارکتینگ مشغول شوم؟
  6. آیا استخدام یک شرکت، فروشگاه یا کارگاه شوم که سایت قوی دارند و در کنار تیم سئو آنها آموزش ببینم و کار کنم؟
  7. دوره های جامع سئو بهتر هستند؟ یا دوره هایی که به صورت مجرا هرکدام یک مبحث سئو را آموزش می دهند؟

همه سوالات فوق مهم بوده و میتوانند در روند آموزشی سئو و موفقیت شما، تاثیرات مثبت یا منفی زیادی بگذارند. اما در این مقاله میخواهیم فقط از یک فاکتور مهم نام ببریم که ۱۰۰٪ به خود شما بستگی دارد و اگر این مورد را در ابتدای کار مدنظر قرار دهید میتوانید بهترین نتایج را در مسیر متخصص سئو شدن، بگیرید.

درآمد یک متخصص سئو، آینده شغلی سئو و …

در این مقاله تصمیم نداریم در خصوص جایگاه شغلی سئو، میزان درآمد یک متخصص سئو در ایران یا خارج و یا آینده شغلی سئو صبحت کنیم. چرا که وقتی شما، به این نقطه رسیده اید که مسیر شغلی یک متخصص سئو چیست و چگونه و با چه دوره های آموزشی و انجام چه اقداماتی می توانید یک متخصص سئو شوید، قطعا این سئوالات از قبل برای شما مطرح و حل شده اند و الان به این قطعیت رسیده اید که میخواهید این روند و مسیر اموزش سئو را پر قدرت و البته صحیح شروع کنید یا ادامه دهید.

در خصوص سایر مباحث (درآمد یک متخصص سئو، اینده شغلی سئو و …) مقالات مستقل جداگانه ای نوشته ایم که اگر هنوز در انتخاب سئو به عنوان یک تخصص در حال تحقیق وبررسی هستید به شما کمک می کنند.

اما مهمترین نکته و فاکتوری که قبل از شروع آموزش و یادگیری سئو باید مدنظر قرار دهید، چیست؟

داشتن یک سایت شخصی هدفمند با یک موضوع مشخص برای سئو کردن

  1. یک موضوع انتخاب می کنید.
  2. یک برند (اسم) انتخاب می کنید
  3. دامنه آن را ثبت می کنید.
  4. یک هاست معمولی خرید میکنید.
  5. با یکی از قالب های اماده وردپرس، سایت خو را راه اندازی می کنید.
  6. حالا از هر منبع و روش و راهکاری که دوست دارید شروع کنید به یادگیری سئو و سعی کنید آن سایت را بهینه سازی و سئو کنید.

بله، ساده و خلاصه آن می شود که شما باید یک سایت اختصاصی برای خودتان داشته باشید و بر روی آن، آموزش های که می بینید را پیاده سازی کنید و سعی کنید ان را سئو کنید و جایگاه های را در صفحه اول گوگل کسب کنید.

نمی خواهیم بگوییم که هر آموزشی ارزش دیدن یا گذراندن دارد! نمیخواهم بگویم که شخصی که در کنار او یا از او آموزش می بینید مهم نیست که چه رزومه و تجربه ای در این خصوص دارد! نمی خواهم بگویم که کارآموزی در یک شرکت در تیم سئویی خوب است یا بد است! و ….

قطعا همه این موارد مهم هستند و میتوان در خصوص هر کدام کلی فاکتور ذکر کرد و متن نوشت و ویدئو پرکرد. اما قبل از اینکه درگیر همه این موارد شوید، شما باید یک سایت یا یک موضوع مشخص را انلاین داشته باشید. سایتی که ۱۰۰٪ متعلق به خود شما باشد و دقیق و واضح می دانید که موضوع آن چیست و با چه کلماتی قرار است جایگاهی را در صفحه اول گوگل داشته باشد.

موضوع سایت انتخابی چی باشد؟

اما در دل همین فاکتور مهم یک نکته بسیار حائز اهمیت وجود دارد و ان موضوع سایت شما است!

سایت شما در چه خصوصی باید باشد؟ آیا یک سایت فروشگاهی مثل دیجی کالا باید بزنیم؟ آیا یک سایت نیازمندی ها مثل دیوار باید بزنیم؟ آیا باید یک سایت اشتراک ویدئو مثل آپارات باید بزنیم؟ جواب: خیر، هیچ کدام

انتخاب موضوع سایت را اجاره دهید با چند مثال ساده برای شما باز کنم تا راحت بتوانید تصمیم بگیرید:

موضوع سایت می تواند:

  • تجربه قبلی شما در یک زمینه شغلی باشد: مثلا فروشندگی در زمینه موبایل را تجربه دارید یا بازاریاب یک شرکت تجهیزات پزشکی بوده اید یا ….
  • موضوع مورد علاقه شما باشد که همچنان در خصوص ان علاقه مندی وقت می گذارید و جزء روتین های زندگی شما است: مثلا شما شناگر هستید و حتی توانایی و تجربه اموزش شنا هم دارید. یا گیتاریست هستید و سازها را هم خوب می شناسید و …
  • دانشجو هستید و به رشته تحصیلی خود هم علاقه مند هستید: طراحی دکوراسیون داخلی،‌ حسابداری و …
  • پدر، برادر یا خواهر شما در زمینه ای تخصص دارند و خدماتی ارائه می کنند یا محصولی تولید می کنند یا محصولی را صرفا تامیین می کنند و به فروش می رسانند. (آموزشگاه زبان دارند یا مدرس زبان هستند، کارگاه تولید کیف دارند،‌ تعمیرکار ماشین هستند و ….)

هر کدام از موارد فوق می تواند موضوع انتخابی شما باشد.

۳ دلیل برای اینکه یادگیری سئو را با سایت شخصی و اختصاصی خودتان شروع کنید یا ادامه دهید:

1- داشتن یک رزومه خوب و قابل دفاع

شما قرار است متخصص سئو شوید و مشغول به کار شوید، خوب برای کارفرمایی که قرار است شما را استخدام کند یا پروژه سئو مجموعه اش را به شما بدهد، هیچ چیزی مهمتر از رزومه شما و توانایی شما در این خصوص نیست! اینکه شما این مسیر را طی کرده باشید و سایتی را به خوبی بهینه سازی کرده باشید و کلماتی را در رتبه های صفحه اول گوگل داشته باشد یک امتیاز بزرگ محسوب می شود.

2- سایتی که شما همیشه سئوکار آن هستید

هر مجموعه ای که مشغول شوید و هر سایتی که سئو آن را به دست بگیرید، همیشگی نیست و قطعا تجربه کار و اموزش در کنار تیم های سئویی بزرگ ارزشمند و همراه با تجربه های بسیار است. که این هم میتواند در راستای آموزش و کسب تجربه شما باشد اما شاید همیشه نتواند به عنوان یک رزومه فعال و قوی از ان یاد کنید.

3- سایتی که شاید هرگز رها نشود

خیلی مواقع شما سایت و پروژه ای را قبول می کنید و بعد از یک یا دو سال ممکن است بنابر دلایلی، کارفرما اصلا نخواهد ان را ادامه دهد و کلا آن سایت متوقف شود. که نتیجه آن، از بین رفتن نتایج سئو و رتبه های کسب شده است که در گذر زمان برای شما به عنوان یک رزومه خوب و قابل دفاع قلمداد نخواهد شد.

4- قابلیت درآمدزایی از سایت خودتان

چی بهتر از اینکه از سایتی که با هدف آموزش و یادگیری سئو آن را شروع کرده اید و یک زرومه خوب هم برای شما شده است، بتوانید درامد هم داشته باشد؟! لطفا برگردید بالاتر و موضوعاتی که به شما پیشنهاد دادایم را مجدد مطاله کنید و فکر کنید چرا این موضوعات پیش نهاد داده شده اند؟ چرا تاکید کردیم  که پیرامون آن ها یک سایت شخصی با مالکیت اختصاصی خودتان داشته باشید و اصلا نیازی نیست که سایت فروشگاهی مثل دیجی کالا یا …. داشته باشید.

این سایت با این موضوعات گفته شده قطعا مورد علاقه شما هستند یعنی شما در روند تولید محتوا برای موضوعات این سایت ها علاقه مندی و تسلط دارید و تقریبا احتمال رها شدن این سایت از سمت شما خیلی پایین است و از همه مهمتر که مهمترین دلیل ما برای این پیشنهاد است، پتانسیل درآمدزایی مستقیم بسیار خوبی است که این سایت میتواند در ادامه برای شما در سال ها یا حتی ماه های بعد از شروع را برای شما به همراه داشته باشد.

آیا این تجربه و این پیشنهاد عملی و قابل اطمینان است؟

من (محسن رجبی) سال ۱۳۹۱ به صورت حرفه ای به سئو مشغول شدم. در سال ۱۳۹۴ اولین کتاب تخصصی و دوره آموزشی در خصوص آموزش گوگل سرچ کنسول (گوگل وبمستر سابق و آن زمان) را در ایران به عنوان یک اموزش کامل در خصوص این ابزار قدرتمند و ناشناخته در ایران ارائه کردم. در این سال ها دوره های آموزشی بسیار متعددی را در خصوص سئو سایت برگزار کرده ام، در کنار دوره های متعدد که در شرکت خود برگزار کردیم، از دوره های خصوصی و نیمه خصوص گرفته تا دوره های عمومی، افتخار اجرا دوره های اموزشی معتبر و متعددی را نیز در بزرگترین اموزشگاه های اصفهان از جمله: موسسه آموزش عالی ازاد فن آوران حکیم،‌ آموزشگاه ره‌جویان زیر نظر سازمان فنی و حرفه‌ای، آموزشگاه مرسا وابسته به دانشگاه خوراسگان،  موسسه آموزش عالی ازاد فن پردازان  و ….  داشته ایم. (آموزش سئو در اصفهان)

جدایی از  دوره های اموزشی متعدد و دانشجویان بسیار ، از همان سال است در دو شرکت دیجیتال مارکتینگ مطرح و مستقل با حیطه فعالیت های مجزا به عنوان مدیر تیم سئو  مشغول بوده ام و در حال حاضر پروژه های بسیار متعددی را در زمینه سئو سایت اجرا و نگهداری کرده ایم که کلمات بسیار متعددی در نتایج برتر گوگل دارند و ترافیک های بسیار بالایی از این بستر دارند.

با اتکا به این تجربه و دیدن افراد بسیاری که برای آموزش سئو سایت  اقدام کرده اند از دانشجویانی که خواسته اند در این زمینه دانش کسب کنند و وارد بازار کار شوند تا مدیران و صاحبین کسب و کارهای که خواسته اند سئو سایت ها خودشان را دست بگیرند یا مدیریت کنند. بر أساس این تجربه و پیش زمینه به شما میگویم که شما برای شروع سئو سایت باید سایت اختصاصی خودتان با موضوع مشخص و هدفمندی را داشته باشید که بتواند پتانسیل درامدزایی در اینده را هم برای شما داشته باشد.

جمع بندی:

برای متخصص سئو شدن،  بهترین آموزش ها را هم که ببنید در بهترین اموزشگاه ها یا زیر نظر بهترین و باتجربه ترین اساتید  هم که آموزش ببینید و کار کنید، اگر سایت و موضوع مشخص برای سئو کردن نداشته باشید هیچ ارزشی نخواهد داشت. بنابراین شما در قدم اول یک سایت انلاین نیاز دارید که برای خودتان باشد و بتوانید مستمر روی ان کار کنید. وقتی شما یک سایت مشخص دارید، یعنی درحین آموزش دیدن این فرصت و شانس را دارید که آموزه های خود را روی سایتی پیاده کنید و نتایج را ببنید.

در قدم دوم باید موضوع سایت انتخابی شما به گونه ای باشد که هم به ان آشنا باشید و البته علاقمند جهت تولید محتوا مربوطه و هم پتانسیل درآمدزایی مستقیم برای شما داشته باشد. این کار کمک می کند که شما یک نمونه کار اجرای نیز داشته باشید. یک رزومه خوب که در ان توانسته اید هم اموزش ببنید هم موضوعی را حتی ساده بهینه سازی کنید و نتایجی را برای صفحه اول گوگل برای ان سایت به دست آورده باشید. در هر جلسه مصاحبه ای شما میتوانید با اعتماد به نفس بالاتری در خصوص این تجربه کاری خود صحبت کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.