زمانی که می خواهید برای یک موضوع یا کلمه کلیدی، صفحه ای ایجاد کنید و محتوایی بنویسید، قبل از شروع به نوشتن باید دقیقا آنالیز کنید که قصد، هدف و نیت پشت آن کلمه و موضوع چیست و متناسب با ان محتوای خود را بنویسید. همچنین باید بدانید که چگونه محتوا را بنویسید تا بتوانید برای تمامی کلماتی که intent یکسانی دارند صفحه مورد نظر شما بهینه شود و رتبه بگیرد (در قدم اول دقیقا بر اساس تمامی کلمات تارگت رتبه بگیرد)
تشخیص Keyword Intent
وقتی می خواهیم برای یک موضوع شروع کنیم به نوشتن و متناسب با آن موضوع، کلمات کلیدی خاصی را هم تارگت داریم، باید دقیق بدانیم که قصد، هدف و نیت کاربر (User Intent) که آن کلمه را سرچ کرده است چه بوده و با این هدف بنویسیم که نیازش را کاملا رفع کنیم. با این دید می توانیم تیترهای صفحه را انتخاب کنیم و یک محتوا جامع و حرفه ای داشته باشیم.
مثال و کلمه کلیدی اول: بهترین متخصص ارتودنسی تهران
- چه شخصی این کلمه را سرچ می کند؟ شخصی که احتمالا ساکن تهران است و به دنبال یک متخصص خوب ارتودنسی است. آدرس، تلفن آن مطب، دکتر یا کلینیک را می خواهد.
- چی باید بنویسیم؟ بستگی به سایت ما دارد!!!
- اگر سایت ما یک سایت نیازمندی و دایرکتوری باشد (مثل این صفحه: متخصص ارتودنسی تهران) می توانیم لیستی از متخصص های تهران را جمع آوری کنیم و قرار دهیم.
- اگر سایت ما سایت اختصاصی یک پزشک باشد، دیگر نمی توانیم در این صفحه لیست سایر همکاران خود را هم بنویسیم (معمولاً!) و باید در خصوص خود آن دکتر، خدمات، اعتبارات، نمونه های درمانی و …. بنویسیم.
مثال و کلمه کلیدی دوم: آموزش تعمیر پکیج در اصفهان
- چه شخصی این کلمه را سرچ می کند؟ شخصی که ساکن اصفهان است (احتمال خیلی زیاد) می خواهد تعمیر پکیج را یاد بگیرد (احتمالا به عنوان شغل) و چون کلمه اصفهان را استفاده کرده قطعا برایش یک اموزشکاه و مرکز که دوره حضوری در اصفهان برگزار می کند مهم است.
- چی باید بنویسیم؟ برای جواب به این سؤال بهتر است از خودمان بپرسیم کاربر شما چه نیاز دارد؟ دغدغه این کاربر چیست؟ چه سوالاتی دارد که من میتوانم در موردشان در سایت و صفحه ایم بنویسم؟
- تیترهای که می توانیم در این مقاله پوشش دهیم و یک صفحه کامل بنویسم:
- مشخصات دوره آموزشی (تعداد ساعات و جلسات، محل برگزاری، تاریخ دوره ها، مبلغ و شرایط پرداختی)
- سرفصل ها آموزشی (مثلا دستگاه ها و مدل های که آموزش داده می شود و انواع تعمیرات و خرابی هایی که آموزش داده می شود
- مدرک دوره (آیا مدرک داده می شود؟ توضیحات کامل مدرک و مجوز اعطایی)
- اساتید (شخص مدرس کیست؟ چه رزومه ای دارد، بیوگرافی و….)
- نظرات دانشجویان قبلی
- مزایای شرکت در این دوره
- سؤالات متداول دانشجویان
- و ….
توسعه سایر کلمات مترادف با تارگت همان محتوا
فرض کنید می خواهیم در خصوص این موضوع و این کلمه کلیدی مطلب بنویسیم: هایفوتراپی در اصفهان
ما به عنوان یک تولید کننده محتوا حرفه ای باید بتوانیم سایر کلماتی مرتبطی که افراد جستجو می کنند و دقیقا همین تارگت را دارند را تحقیق کنیم و آن ها را هم در صفحه و مقاله خود تارگت کنیم و بسیاری از آن ها خود می توانند ایده تیترهای مستقل و عالی برای مقاله ما باشند. توجه داشته باشید که این کلمات نباید user intent متفاوتی داشته باشند.
بهترین ابزاری که می تواند به شما کمک کند، قابلیت Auto complete گوگل است. برای همین کلمه مثال زده شده من متوجه شدم که افراد این کلمات را هم سرچ می کنند که هم به کلمه و موضوع اصلی من مرتبط هستند و هم خوشان سرچ می شوند و می توانم در مقاله ام به ان بپردازم.
- قیمت یک جلسه هایفوتراپی در اصفهان
- تخفیف هایقوتراپی در اصفهان
- بهترین مرکز هایفوتراپی در اصفهان
- هایفوتراپی غبغب اصفهان
- هایفو اصفهان
- هایفو دابلو گلد اصفهان
- دکتر خوب برای هایفو اصفهان
- هایفو صورت اصفهان
سوال بسیار مهم: آیا در این مقاله (صفحه) در خصوص موضوع “هایفوتراپی چیست؟” هم بنویسیم؟ جواب خیر! چون کاربری که سرچ می کند هایفوتراپی در اصفهان احتمال زیاد می دانید هایفو چیست و چه استفاده می شود و دنبال یک مرکز یا مطب برای انجام هایفوتراپی در اصفهان است و همچنین برای این کلمه و موضوع “هایفوتراپی چیست؟” ما می توانیم در یک مقاله مستقل دیگر به این موضوع بپردازیم و توضیح دهیم که هایفو چیست؟ و …..