سایت های اشتراک ویدئو

مهمترین هدفی که ما از انتشار ویدئو در سایت های اشتراک ویدئو دنبال می کنیم، ساخت سابقه شهرت و برندسازی برای سایت خود است. بنابراین برای انتشار ویدئو در این وب سایت‌ها هدفمند عمل کرده و تمام تلاش خود را می کنیم که صفحاتمان در این سایت های اشتراک ویدئو نیز بهینه سازی شوند و در گوگل رتبه بگیرند.

در کنار این هدف مهم، سایت‌های اشتراک ویدئو، بخشی از برنامه لینک سازی خارجی ما نیز می‌باشند (مقاله استراتژی انتشار ویدئو در سایت های اشتراک ویدئو را ملاحضه کنید)

در این مقاله از سلام وبمستر که در حقیقت یک لیست کامل از سایت‌های  اشتراک ویدئو هست ما بهترین و معتبرترین سایت های اشتراک ویدئو ایرانی و خارجی را برایر شما قرار داده ایم.

سایت های فارسی اشتراک ویدئو

در تمامی سایت های اشتراک ویدیو ثبت نام و ساختن کانال تقریبا به یک صورت است.  درابتدا باید گزینه ثبت نام را کلیک کنید و بعد از آن مشخصاتی، از جمله ایمیل را از شما میخواهد. ایمیل پروژه مورد نظر را وارد کرده و بعد به شما پیام میدهد که پیغام تایید کانال را به ایمیل ثبت شده توسط شما فرستاده است و شما باید ان را تایید کنید.

دوستان توجه کنید که همیشه پیام ارسالی به قسمت Inbox نمی رود و گاهی اوقات در قسمت Spam قرار میگیرد. پس از تایید، شما باید اطلاعات کانال خورد را بطور کامل ثبت کنید (نام کانال، ادرس اینترنتی سایت خودتان که برایش کانال ایجاد کرده اید، نام کاربری، پسورد و غیره). در ضمن در بعضی از سایت های اشتراک ویدئو ثبت موبایل الزامی و در بعضی اختیاری است. در سایتهایی مثل: (نمایش، آپارات، جعبه، دالفک، نماشا، میهن ویدئو، تماشا) ثبت موبایل اصلا الزام نیست.

در مرحله بعد می توانید روی کلمه آپلود ویدئو کلیک کرده و  ویدئو مورد نظر خود را آپلود کنید. باید تمامی فیلدهایی که برای توضیحات ویدئو مورد نظر از شما خواسته را تکمیل کنید. حتما در قسمت توضیحات ویدئو به صفحه مورد نظر در سایت تان لینک دهید. در بعضی از سایت های اشتراک ویدئو لینکی که میدهید قابل کلیک است اما در برخی از آنها لینک قابل کلیک نیست با این حال ما حتما لینک سایت یا صفحه مورد نظرمان را می‌گذاریم.

مثال: در سایت آپارات و نماشا لینک شما قابل کلیک است، اما در سایت هایی مثل: (جعبه، دالفک ،نمایش) قابل کلیک نیست.

توضیحات بیشتر: مقاله استراتژی انتشار ویدئو در سایت های اشتراک ویدئو

لیست سایت های اشتراک ویدئو:

  1. آپارات (Aparat.com): برای فعال شدن نیاز به جیمیل دارید.
  2. نماشا (Namasha.com): برای فعال شدن و اشتراک گذاری ویدیو نیاز به جیمیل دارید.
  3. جعبه ( jabeh.com): برای وریفای شدن و قرار دادن ویدیو نیاز به جیمیل دارید.
  4. نمایش (namayesh.com):برای فعال شدن نیاز به جیمیل دارید تا بتوانید ویدیو خود را در سایت اشتراک ویدیویی قرر دهید.
  5. دالفک (dalfak.com): برای فعال شدن نیاز به جیمیل دارید تا بتوانید ویدیو خود را در سایت اشتراک ویدیویی قرر دهید.
  6. میهن ویدئو ( mihanvideo.com): برای فعال شدن نیاز به جیمیل دارید تا بتوانید ویدیو خود را در سایت اشتراک ویدیویی قرر دهید.
  7. تماشا ( tamasha.com): برای لاگین شدن نیاز به جیمیل دارید تا بتوانید ویدیو خود را در سایت اشتراک ویدیویی قرر دهید.
  8. ام پی فر (mp4.ir): برای فعال شدن نیاز به وریفا و شماره همراه دارد.
  9. اینما (enama.ir): برای فعال شدن نیاز به وریفا و شماره همراه دارد.
  10. شبکه ما (hshabakema.com):برای فعال شدن حساب باید عکس کارت شناسایی معتبر بفرست.
  11. نماوید (namavid.com): برای فعال شدن نیاز به وریفا و شماره همراه دارد.
  12. فیلو (ifilo.net): برای فعال شدن نیاز به وریفا و شماره همراه دارد.

استراتژی انتشار ویدئو در سایت های اشتراک ویدئو

استراتژی انتشار ویدئو در سایت های اشتراک ویدئو
هدف شما از انتشار ویدئو در سایت های اشتراک ویدئو مثل آپارات چیست؟ و چه استزاتژی و برنامه ای برای فعالیت در این سایت ها دارید؟ ویدئو را چگونه منتشر می کنید؟ آیا ثبت نام می کنید و سریع یک عنوان انتخاب می کنید،‌ ویدئو را آپلود می کنید و تمام؟!
در این مقاله این موارد کامل توضیح داده شده و نکات مهمی در خصوص روند و استراتژی انتشار ویدئو در این سایت ها اشاره شده است.

هدف از انتشار ویدئو در سایت های اشتراک ویدئو

با انتشار ویدئو های خود در سایت های اشتراک ویدئو مثل یوتیوب، آپارات، نماشا،‌ تماشا و …. چندین هدف را دنبال می کنیم:

  1. دیده شدن ویدئو ها و پیدا کردن مخاطب جدید (مشتری، هوادار) از این بسترهای پرترافیک
  2. ساخت سابقه شهرت برای برند خود (انتشار نام برند + کلمات شاخص اصلی مربوطه در سطح وب)
  3. اعتماد سازی برای کاربران (اعتماد به برند با دیدن ویدئوهای تخصصی)
  4. دریافت لینک خارجی (backlink) برای سایت یا صفحات هدف
  5. ترغیب کاربران به یک جستجو هدفمند در گوگل ( مثلا، سرچ کردن: کوئری + برند)
  6. کسب رتبه در نتایج گوگل مستقیما با صفحه ویدئو در سایت های اشتراک ویدئو

در قسمت بالای، سایت های اشتراک ویدئو لیست کاملی از سایت های اشتراک ویدئو رایگان برای لینک سازی و برندسازی ارائه شده است که می توانید از آن ها استفاده کنید.

بخش های معمول در سایت های اشتراک ویدئو

هر ویدئویی که در سایت‌های اشتراک ویدئو منتشر می کنیم معمولا شامل یک عنوان و یک بخش توضیحات متنی است. البته موارد دیگری نیز هست که باید به آن ها توجه کنیم. به طور کلی ۵ مورد را باید مد نظر قرار دهیم:

  1. عنوان ویدئو
  2. پاراگراف اولیه
  3. توضیحات ویدئو
  4. CTA در بخش توضیحات
  5. برچسب و تگ‌های مرتبط با عنوان و موضوع ویدیو

اهمیت نوشتن توضیحات در صفحات ویدئوها

معمولا افراد از بخش توضیحات هر ویدئو به سادگی عبور می کنند و آن را خالی می گذارند، درحالی که نوشتن توضیحات کامل باعث می شود:

اولا: کاربر به اقدامی که دعوت می شود (CTA) بهتر جواب بدهد.

دوما: به رتبه گرفتن آن صفحه در گوگل نیز کمک خواهد کرد.
متن و توضیحات هر ویدئو می تواند سیگنال هایی را در خصوص موضوع ویدئو به گوگل بدهد که نتیجه آن تشخیص موضوع ویدئو و ایندکس بهتر و دقیق ویدئو و صفحه ویدئو است. همچنین نوشتن توضیحات باعث تاثیر در رفتارهای کاربران می باشد، مثلا، زمانی که کاربر به آن صفحه اختصاص می دهد و….

این رفتارها ملاک گوگل برای رتبه بندی ها است و در نهایت با نوشتن این توضیحات است که، ویدئو و صفحه ویدئو شانش رتبه گرفتن را خواهند داشت و این رتبه گرفتن تاثیر بهتر و قوی تری در رتبه گرفتن صفحه معادل در سایت شما را نیز به همراه خواهد داشت.

درحال حاضر توضیحات مربوط به هر ویدیو، یکی از بهترین سیگنال ها برای گوگل است تا بتواند محتوا و موضوع ویدئو  را متوجه شود.

عنوان صفحه ویدئو

عنوان ویدئو بسیار مهم است و پیشنهاد می کنم نکات و تکنیک های که برای بخش عنوان و تگ H1 صفحات سایت خود رعایت می کنید را دقیقا در نوشتن این عنوان در سایت های اشتراک ویدئو نیز درنظر بگیرید.

توجه کنید که می خواهیم همین صفحاتی که در سایت های اشتراک ویدئو می سازیم نیز رتبه بگیرند، بنابراین نوشتن عنوان صفحه ویدئو بسیار مهم است. آموزش نوشتن عنوان و تیتر اصلی صفحات مطالعه کنید. (جلسه چهارم از دوره بهینه سازی صفحات برای گوگل تهیه شده توسظ مجموعه سلام وبمستر)

نکته مهمی که درباره نوشتن عنوان برای اشتراک گذاری ویدیو در سایت‌های ویدیویی وجود دارد، این است که سعی کنید تارگت مورد نظر برای کلمه مورد نظر را در گوگل سرچ کنید و ببینید که با این تارگت ویدیویی رتبه گرفته یا نه؟

در صورت رتبه داشتن ویدیوها در لینک‌های برتر گوگل پیشنهاد می‌کنم که با همین عنوان ویدیوی خود را در سایت‌های اشتراک ویدیو قرار دهید. در غیر اینصورت سعی کنید آن سابجکت را با کلمات هم خانواده و مترادف سرچ کنید، تا بتوانید یک عنوان خوب برای ویدیو خود انتخاب کنید.

به طور خلاصه شما باید کلمات کلیدی که مربوط به ان ویدئو است (کلمات شاخص و مترادف ها) را در این عنوان ها استفاده کنید (بدون stuffing) و در عین حال این عنوان را بایستی جذاب نیز بنویسید تا بتوانید CTR بالاتری داشته باشید.

اولین جملات (پاراگراف اولیه)

در صفحات ویدئو در سایت‌های اشتراک ویدئو امکان نوشتن دیسکریپشن (meta description) وجود ندارد و معمولا گوگل از این جملات اولیه برای پر کردن بخش توضیحات لینک‌ها در نتایج استفاده می‌کند. در کنار این موضوع مهم، کاربران نیز به اولین جملات توجه بیشتری می کند و معمولا نسبت به  متن صفحه بیشتر خوانده می شود.

استفاده از توضیحات ویدئو در سایت های اشتراک ویدئو برای متانگ توضیحات

وقتی ویدئو شما طولانی است (بیش تر از ۵ دقیقه) اولین جملات نقش بسیار مهمی را در تصمیم گیری کاربران دارند که ویدئو را به صورت کامل تا آخر ببینند یا خیر.

پیشنهاد می کنم نکات آموزشی مربوط به متاتگ توضیحات و پاراگراف اولیه (مقدمه) را مطالعه کنید (جلسه ششم از دوره بهینه سازی صفحات برای گوگل از محسن رجبی سایت سلام وبستر) و این نکات را، در نوشتن جملات اول در صفحات ویدئوها در سایت های اشتراک ویدئو رعایت کنید.

خلاصه و چک لیست نکات نوشتن جملات اولیه:

  1. پشت سر هم، کلی جمله و پاراگراف ننویسید. (enter بزنید و فاصله ایجاد کنید)
  2. عنوان صفحه را عینا در جملات اولیه تکرار (کپی) نکنید.
  3. جملات اول (و البته همه توضیحات صفحه) را کپی نکنید. خودتان بنویسید: اختصاصی، غنی و خوانا
  4. Click bate  ننویسید. (توضیحاتی که صرفا بخواهید کاربر را گول بزنید و ترغیب به دیدن ویدئو کنید)
  5. ترجیحا لینک های سایت یا صفحه معادل در سایت یا شبکه های اجتماعی را در بخش اولیه توضیحات قرار ندهید، بهتر است در بخش اخر توضیحات همراه با شماره تماس یا نشانی قرار دهید (برای دسترسی راحت و آسان کاربر به صفحه مورد نظر)

توضیحات ویدئو

بعد از نوشتن یک پاراگراف کوتاه اولیه، باید در مورد موضوع ویدئو و محتوا، توضیحاتی را بنویسیم و موضوع ویدئو را کامل توضیح دهیم.  توجه داشته باشید که اگر در سایت خود برای آن موضوع صفحه داریم و محتوا نوشته ایم، بهتر است عین آن محتوا را در بخش توضیحات ویدئو کپی نکنیم.

در نوشتن توضیحات ویدئو در سایت های اشتراک ویدئو این نکات را رعایت کنید:

  1. توضیحات باید همه جوانب محتوا را در بربگیرد.
  2. کلمات مترادف و توصیفی مربوطه را در متن توضیحات استفاده کنید.
  3. کلمات LSI مربوط به موضوع ویدئو را در بخش توضیحات بنویسید.
  4. علائم نگارشی رعایت شود و به خوانایی جملات و متن توجه داشته باشید.
  5. اگر موضوع ویدئو اصطلاحات تخصصی دارد، توضیح آن ها را نیز بنویسید.
  6. اگر اصطلاحات یا اسامی انگلیسی در متن توضیحات هست، هم آن کلمه یا عبارت انگلیسی را بنویسید و هم ترجمه آن و هم توضیحات مربوطه
  7. اگر نیاز به لینک دادن به منبعی در محتوا است، (لینک کاملا مرتبط به موضوع ویدئو) می توانید ان لینک دهی را انجام دهید. (اگر سایت اشتراک ویدئو مورد نظر اجازه لینک دهی داخل بخش توضیحات را می دهد)
  8. در متن توضیحات حتما برند خود را همراه با کلمه شاخص شغل خود ذکر می کنیم. (به صورت کاربرپسند و بدون تکرار بیش از اندازه)

نوشتن توضیحات در صفحه ویدئو در سایت های اشتراک ویدئو

در نوشتن توضیحات ویدئو در سایت های اشتراک ویدئو این اشتباهات را انجام ندهید:

  1. توضیحات را عینا کپی نکنید، حتی اگر محتوا خوبی در سایت خود برای آن موضوع نوشته اید. آن را خلاصه کنید و در این سایت ها برای ویدئو خود استفاده کنید.
  2. از نوشتن جملات و پاراگراف های طولانی خودداری کنید.
  3. بیش از حد کلمات کلیدی را تکرار نکنید.
  4. غلط املایی نداشته باشید.
  5. بیش از اندازه متن و محتوای تبلیغاتی و بی ربط به موضوع ویدئو نداشته باشید.
  6. به سایت‌هایی که با موضوع محتوای شما مرتبط نیستند نیازی نیست لینک بدهید. (هر لینک باید برای کاربر مرتبط، باشد و ترجیحا روی آن کلیک کند)

گوگل به دنبال جذب رضایت مخاطبان است و از رفتارهای کاربران که به صورت پارامتریک برایش قابل محاسبه است می تواند کیفیت یک محتوا را آنالیز کند و رتبه صفحه را مشخص کند.

بنابراین حتی در توضیحات مربوط به ویدئو ها در سایت های اشتراک ویدئو محتوای کاربرپسند بنویسید نه محتوای که فقط برای ربات‌ باشد.

محتوای جذاب، مفید و کاربردی برای کاربر نه جذاب برای ربات


 CTA در صفحات ویدئو

در انتها (یا حتی در بین توضیحات) ما CTA یا همان دعوت به اقدام ها را قرار می دهیم. این CTA چه مواردی می تواند باشد:

  1. ذکر شماره تماس و آدرس
  2. الزاما ذکر آدرس وب سایت (حتی اگر سایت اشتراک ویدئو قابلیت گذاشن لینک نمی دهد، لینک سایت را به صورت متنی قرار می دهیم).
  3. ترغیب کاربر به یک سرچ در گوگل مثلا سرچ کوئری مورد نظر و برند.
  4. ترغیب به کامنت گذاشتن (درج نظر، سوال و پاسخ و…).

ذکر شماره تماس و ادرس و لینک وب سایت در سایت های اشتراک ویدئو

چند ایده خوب و متنوع برای نوشتن CTA ها در بخش توضیحات ویدئو در سایت های اشتراک ویدئو

با توجه به موضوع سایت و ویدئو ها می توانید از این CTA استفاده کنیم.

۱- ویدئوهایی که یک فایل ضمیمه برای دانلود دارند

به عنوان مثال اگر شما در یک ویدئو، آموزش کار با یک پلاگین وردپرس را می دهید یا اگر آموزش طراحی یک کارت ویزیت را می دهید. می توانید در توضیحات لینک دانلود ان پلاگین یا قالب PSD را در سایت خود بدهید و کاربر را ترغیب به کلیک روی لینک سایت خود کنید. البته این دعوت به کلیک نباید اصطلاحا clickbaite باشد و کاربر باید در صفحه تارگت، نیازش برطرف شود (فایل دانلود در دسترس باشد).

۲- ویدئوهایی که سریالی هستند

به عنوان مثال شما سایت آموزش زبان برای کودکان دارید و در یک ویدئو آموزش حرف H را با شعر برای کودکان قرار داده اید یا آموزش نام حیوانات را  با شعر و آهنگ دارید، قطعا مخاطب شما به دنبال سایر ویدئو های مرتبط نیز هست، حال شما می توانید در توضیحات پاییین صفحه ویدئو ۲ استراتژی خوب برای CTA داشته باشید:

  1. قرار دادن لینک صفحه ای از سایت، که دسترسی به همه ویدئو ها در آن قرار داده شده و اطلاع رسانی به کاربر برای کلیک روی لینک جهت مشاهده یا دانلود سایر ویدئوها
  2. می توانید کاربر را ترغیب به سرچ در گوگل کنید، سرچی که در نهایت به بازدید از سایت شما ختم شود و یک سیگنال خوب و قوی برای سایت شما نیز باشد: مثلا: برای دانلود سری کامل آموزش حروف انگلیسی برای کودکان کافی است در گوگل سرچ کنید: “آموزش حروف انگلیسی برای کودکان مستر زبان” (Query + Brand)

۳- ویدئو هایی که سوالات متداول و خاص کاربران را به همراه دارد

کاربران برای برخی از موضوعات سوال های خاص خود را دارند و علارغم دیدن ویدئو مربوطه همچنان سوالات یا ابهام یا درخواست هایی دارند که می خواهند یک نفر به آن ها پاسخ دهد. در بخش CTA این ویدئو ها می توانید کاربران را ترغیب به درج کامنت در سایت خود کنید و به آن ها این اطمینان را بدهید که سوال آن ها جواب داده می شود.

مثلا در خصوص موضوع “ارتودنسی عقب بردن فک” شما به عنوان پزشک متخصص ارتودنسی یک ویدئو آماده و منتشر کرده اید، حال در بخش توضیحات ویدئو می توانید به کاربر اعلام کنید اگر شما قبل از مراجعه نیاز به مشاوره دارید یا سوالی دارید می توایند در صفحه مربوطه به این ویدئو، در سایت آن را مطرح کنید و ما به شما جواب خواهیم داد.

۴- ویدئو هایی که نظرات و تجربه های متفاوت کاربران را به همراه دارد

بعد از یک ویدیوی نقد و بررسی، از کاربران دعوت کنید تا با شما در تعامل باشند و نظرات و تجربیات خود را  مطرح‌کنند.

۵- ویدئو هایی که کاربران نیاز به مشاوره دارند

  • بعد از یک ویدیوی تخصصی، راه‌های ارتباطی برای گرفتن مشاوره و خدمات را ارائه دهید.

در نوشتن CTA دربخش توضیحات ویدئو در سایت های اشتراک ویدئو این اشتباهات را انجام ندهید:

  1. CTA های بی ربط قرار ندهید. مثلا در یک ویدئو مربوط به پوست و مو و زیبایی دعوت به خرید مبل کلاسیک از برند X را بدهید!
  2. نیازی به تکرار بیش از حد راه‌های ارتباطی مانند: تلفن، سایت ، شبکه‌های اجتماعی و …. نیست.
  3. استفاده از وعد‌ه‌های تبلیغاتی غیر واقعی برای جذب مخاطب بیشتر، مثلا  شما یک متخصص ارتودنسی هستید و در سایت خود مشاوره رایگان ندارید چه تلفنی یا …. بنابران در CTA ها ننویسید برای مشاوره رایگان ارتودنسی کلیک کنید.
  4. متناسب با موضوع ویدئو و مخاطب خود CTA ها را در نظر بگیرید.

جمع بندی

اهدافی که ما با انتشار ویدئو در سایت های اشتراک ویدئو دنبال می کنیم بیش از ۵ مورد است که در ابتدای این مقاله آموزشی آن ها را نوشته ایم.

محسن رجبی: هدف از انتشار ویدئو در سایت های اشتراک ویدئو ساخت سابقه شهرت و برند سازی است

توجه کنید که مهمترین هدف ما از انتشار ویدئوها در سایت های اشتراک ویدئو ساخت سابقه شهرت و برند سازی است. برای رسیدن به این هدف باید در درجه اول، خود ویدئو ارزشمند و جذاب باشد و برای اینکه بتواند این سابقه شهرت و برندسازی اتفاق بیفتد مسلما باید ویدئو دیده شود.
بنابریان وقتی در یک سایت اشتراک ویدئو صفحه ای می سازیم و ویدئویی را منتشر می کنیم باید با تمام قوا روی بهینه سازی آن صفحه نیز کار کنیم  و به نکات سئوی on page آن صفحه نیز توجه کنیم تا خود صفحه ویدئو ما نیز رتبه بگیرد.

حال یک صفحه ارزشمند داریم و اگر لینکی هم از این صفحه برای سایت یا صفحه هدف خود بگیریم، می توان گفت یک backlink ارزشمند و تاثیر گذار خواهیم داشت.

مطالب مرتبط

۳ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • در سایتهای انگلیسی یوتیوب، دیلی موشن، تیک تاک و….

    پاسخ
  • لیست خوبی بود فقط متاسفانه امکان انتشار ویدیو در میهن ویدیو و تماشا در حال حاضر امکان پذیر نیست.

    پاسخ
    • سلام
      خوشحالم که لیست ارائه شده براتون مفید بود
      شما هم اگر سایت های اشتراک ویدئو دیگری پیشنهاد دارید خوشجال می شویم برامون بنویسید که اضافه کنیم.
      موفق باشید

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.