بدون دیدگاه
312
طراحی سایت پزشکی

طراحی سایت دایرکتوری | سئو سایت دایرکتوری

طراحی، سئو و درآمدزایی از سایت های دایرکتوری (نیازمندی ها)

سایت های دایرکتوری، نیازمندی ها و آگهی، سایت های جذاب با ترافیک هاب بالا و درآمد خوب هستند.
اما این موضوع برای سایت های معروفی است که ما می شناسیم و در نقطه مقابل سایت های دایرکتوری بسیار زیادی  بوده اند که راه اندازی شده اند و الان هیچ اثری از آن ها نیست.
سایت های دایرکتوری و نیازمندی زیادی هم هستند که به خاطر جذابیت و علاقه افراد در حال راه اندازی هستند، و مدیران این سایت ها نه تنها از چالش ها و مشکلات این سایت ها بی اطلاع هستند بلکه هیچ برنامه و استراتژی برای ان ها ندارند.
چگونه با چه قالب یا افزونه ای یک سایت دایرکتوری راه اندازی کنیم؟
روی چه موضوعی کار کنیم؟
چگونه یک سایت دایرکتوری (نیازمندی ها) به درآمد رایی می تواند برسد؟
چقدر زمان برای برای موفقیت یک سایت دایرکتوری باید اختصاص بدهیم و چه مدت طول می کشد به ترافیک و درآمد خوب برسد؟

نکات مهم در راه اندازی یک سایت دایرکتوری یا نیازمندی ها:

  • بیش و پیش از اینکه به فکر پلن های مالی برای سایت دایرکتوری خود باشید باید فکر و برنامه شما کسب ترافیک خوب و هدفمند برای این سایت ها باشد. (هرچند که داشتن BP هم مهم است)
  • داشتن ترافیک مهمترین فاکتور موفقیت یک سایت دایرکتوری است.
  • بهترین منبع ترافیک برای یک سایت دایرکتوری: سئو و داشتن جایگاه مناسب در SERP
  • اگر ترافیک نداشته باشید، سایت شما قطعا شکست می خورد،
  • در یک سایت دایرکتوری که نه رتبه خوبی در گوگل دارد و نه ترافیک مناسب، چه کسی حاضر است ثبت نام کند و پرداخت حق عضویت که ساده ترین BP و برنامه مالی این جور سایت ها است را انجام دهد؟!
  • داشتن ترافیک بسیار مهمتر از نوع قالب، CMS، نوع افزونه ثبت نام، روال ثبت نام و سایر جزئیات بی اهمیتی است که متاسفانه برای همه در شروع یک سایت نیازمندی در اولویت هستند.
  • در شروع راه اندازی یک سایت نیازمندی، برای کسب رتبه و ترافیک، اول خودتان باید محتوا بزنید و نمی توانید سایت را راه اندازی کنید و بنشینید تا افراد خودشان ثبت نام و اطلاعات خودشان را ثبت کنند!
  • در سایت های دایرکتوری و نیازمندی معمولا افراد علاقه مند هستند موضوعات متعدد را پوشش دهند آن هم در همه شهرها و این سئو سایت و رتبه گرفتن شما را بسیار بسیار سخت تر می کند تا زمانی که یک شغل یا یک خدمات (یک موضوع) را در یک شهر هدف قرار می دهید.
  • و به طور کلی: سئو یک سایت دایرکتوری با یک موضوع و یک شهر بسیار ساده تر از سئو سایتی با یک موضوع وچند شهر (کل کشور) است و سایت با یک موضوع و چند شهر بسیار ساده تر از سایتی با چند موضوع یک شهر است و سخت ترین حالت سئویی سایتی با چند موضوع در چند شهر است.
  • پیشنهاد: حتی اگر می خواهید چندین موضوع را در کل شهر ها کار کنید، ابتدا از یک موضوع در یک شهر شروع کنید و بعد از کسب رتبه یا به درآمدزایی سایت آن را توسعه دهید.

بخش مجله یا بلاگ در سایت های دایرکتوری

نیاز کاربرها متفاوت است و متناسب با این نیازها، جستجوهای متفاوتی را انجام می دهند و در سایت های دایرکتوری، بخش مجله خبری یا بلاگ یک استراتژی خوب برای جذب ترافیک های Informational  و ساماندهی مقالات و اخبار مربوطه است

یکی از ابهامات افراد برای راه اندازی بخش مجله یا بلاگ سایت این است که  به صورت subdirectory راه اندازی کنند یا به صورت Subdomain که بهترین ساختار پیاده سازی به صورت ساب دایرکتوری است (مگر اینکه موضوع دایرکتوری و موضوع محتوای مجله یا بلاگ در یک راستا نباشد)

آیای سایت های دایرکتوری جزء سایت های YMYL هستند؟

سایت های مثل سایت پزشکی از دید گوگل جزء سایت های YMYL طبقه بندی می شوند و این سایت ها خط قرمز گوگل هستند و بالاترین استاندارد را برای امتیاز دهی به PQ این سایت ها و صفحاتشان در نظر می گیرند. YMYL مخفف Your Money Your Life است یعنی پول شما، زندگی شما، سایت هایی که بر روی درآمد و جیب شما یا سلامتی و سبک زندگی شما تاثیر گذار هستند مثل سایت های سرمایه گذاری، بورس و حتی فروشگاهی ها و سایت های سبک زندگی و سلامتی و پزشکی

برای امتیاز دهی به صفحات سایت ها خصوصا سایت هاYMYL  گوگل ۵ فاکتور را در نظر می گیرد

  1. هدف صفحه
  2. E-A-T سایت یا تولید کننده محتوای اصلی سایت (MC)
    1. Expertise: تجربه و تخصص
    2. Authoritativeness: اعتبار و اقتدار
    3. Trustworthiness: اعتماد
  3. کیفیت و مقدار MC
  4. اطلاعات سایت یا نویسنده MC
  5. سابقه شهرت سایت یا شهرت نویسنده MC

نتیجه گیری:

اگر سایت دایرکتوری شما بر روی یک یا چند مووضع کار می کند که جزء سایت های YMYL است خیلی مهم است که روی تخصص، اعتبار و اعتماد سایت خودتان کار کنید و برای گوگل محرز شود که سایت یا تولید کننده محتوا هم از تخصص و اعتبار کافی برخوردار است و برای مردم قابل اعتماد است،

اگر به بحث  YMYL و E-A-T و مباحث مربوطه علاقمند هستند مقالات بخش “سیستم ارزیابی گوگل”  را می توانید دنبال کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.