دامنه سایت
بدون دیدگاه
410

دامنه و تاثیر آن بر روی سئو سایت

با توجه به اینکه در خصوص خرید و ثبت دامنه موارد مهمی را اشاره کردیم اما در این بخش برخی نکات که شاید در نگاه اول کلیشه ای باشند اما مهم هستند را اشاره خواهیم کرد، مواردی که متاسفانه در بسیاری از دامنه های ثبت شده مشاهده نمی شود.

سایر نکات مهم در انتخاب نام دامنه

  • از انتخاب دامنه های طولانی بپرهیزید.
مثلا در صورتی که اسم شرکت شما، “ندا گستران آوند” می باشد از انتخاب دامنه ای مانند : www.NedaGostaranAvand.ir حتی الامکان خودداری کنید. url های کوتاه یکی از فاکتورهای تاثیر گذار در رتبه صفحات در صفحه اول می باشد
  • از انتخاب دامنه های گیج کننده و نامفهوم بپرهیزید.
به عنوان مثال نام شرکت شما “ماهان تجهیز گستر خوزستان” است و شما مخفف نام شرکت خود را برای دامنه خود میخواهید انتخاب کنید : www.mtgkh.ir . نه تلفظ زیبا و آهنگینی دارد، نه معنی خاصی می دهد و به خاطر سپردن چنین دامنه های بسیار سخت می باشد.
  • حتی الامکان از حروفی که تلفظ سخت یا تلفظ مشابه دارند در دامنه خود استفاده نکنید
مثلا حرف “j” و “g” که در تلفظ خیلی ها این دو حرف را جابه جا میگیرند مثلا دامنه : gahadbook یا jahadbook .
حداقل در این موارد پیشنهاد می شود که هر دو دامنه را خریداری کنید و دامنه با تلفظ یا تایپ غیر صحیح را بر روی دامنه اصلی خود forward کنید.
  • سعی کنید از dash (-) برای جداکردن کلمات دامنه خود استفاده نکنید.

اگر دامنه شما دارای دارای چند قسمت می باشد و می خواهید که ساده تر خوانده شوند می توانید از dash (-) استفاده نمایید. به عنوان مثال : www.iman-gostar.ir . تا جایی که امکان دارد از dash استفاده نکنید ولی اگرمجبور به این کار شدید، بیشتر از یک dash در دامنه استفاده نکنید. استفاده از dash در نام دامنه شبیه به رفتارهای اسپم گونه می باشد. به همین خاطر است که می گوییم از دامنه های پیوسته که از یک یا دو کلمه باشند استفاده کنید.

  • استفاده از کلمه کلیدی وب سایت در نام دامنه

توجه کنید که استفاده از کلمه کلیدی در نام دامنه باعث طولانی تر شدن آن نشود، و به سادگی در ذهن افراد بماند . به کارگیری کلمه کلیدی در نام دامنه اهمیت دارد اما نه به اهمیتی که در گذشته داشته است و در موتور های جستجو امروزی جایگاهی ندارد.

  • استفاده از کلمات خاص و جالب برای نام وب سایت، می تواند آن نام را تبدیل به یک برند کند.
مثلا eBay، Yahoo، Wikipedia و Google و در سایت های فارسی زبان مثلا aparat یا jaaar اشاره کرد. اگر در انتخاب دامنه خود یک کلمه خاص که قابلیت تبدیل شدن به یک برند در زمینه کاری شما را دارد پیشنهاد می کنیم از همان استفاده کنید.
  • آیا تلفظ دامنه انتخابی شما ساده و روان است ؟

نام دامنه انتخابی خود را از پشت تلفن برای تعدادی از دوستان و یا همکارانتان بگویید، آیا شخصی که آن طرف تلفن قرار دارد متوجه تلفظ صحیح نام دامنه شما میشود، یا باید کلی توضیح در مورد تایپ صحیح آن بدهید تا شخص متوجه بشو?

  • آیا نام دامنه شما شغل و یا مفهوم خدمات شما را می رساند؟

نام دامنه انتخابی خود را به چند نفر نشان دهید آیا بدون هیچ توضیحی می توانند حدس بزنند که شما چه محصولی و یا خدماتی عرضه می کنید و یا این سایت قرار است در چه زمینه ای فعالیت کند.

  • آیا پسوند های مختلف دامنه انتخابی شما آزاد است، یا حداقل پسوند ir و com، هر دو آزاد هستند؟
پیشنهاد میشود حداقل دو پسوند ir. و com. از دامنه انتخابی تان آزاد باشد و هر دو دامنه را ثبت کنید به چند دلیل :
۱- اگر شخصی به اشتباه دامنه شما را به پسوند دیگری زد به سایت شما هدایت شود.
۲- از نام و برند شما با پسوند دیگر سوء استفاده صورت نگیرد.
۳- اگر خواستید حوزه فعالیت خود را به خارج از مرزهای ایران گسترش دهید پسوند com. معمولا گزینه بهتری جهت استفاده است.
  • تشابه ندشتن با نام دامنه ها و سایت ها معروف و برند

در حوزه کاری شما برترین سایت های حال حاضر کدامند ؟ آیا دامنه انتخابی شما با نام دامنه های آن ها یکسان و مشابه است ؟ اگر این طور هستند پیشنهاد اکید میشود نام دامنه خود را تغییر دهید! به عنوان مثال سایت digikala یک برند مشهور در زمینه فروش کالاهای دیجیتال می باشد اگر شما بخواهید نام دامنه خود را digitalkala برای راه اندازی یک فروشگاه کالای دیجیتال خود انتخاب کنید، اکیدا توصیه می شود از این نام استفاده نکنید.

  • برای انتخاب نام دامنه خود یک نظر سنجی سریع انجام دهید !

سعی کنید برای سایت خود چند دامنه با رعایت نکات گفته شده انتخاب کنید، دامنه ها را به دوستان و یا حتی افرادی که از شغل و کار شما اطلاعی ندارند نشان دهید ببینید آن ها کدام را انتخاب میکنند!!

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.