بررسی ایندکس صفحات در گوگل + درخواست ایندکس

بدون دیدگاه
161

در این آموزش به دو روش بررسی می کنیم که آیا صفحات سایتمان در گوگل لیست شده اند یا خیر؟ و چگونه خودمات درخواست ایندکس صفحه ای را به گوگا بدهیم؟

آیا صفحه موردنظر ما در گوگل ایندکس شده است؟ (روش اول)

برای اینکه ببینید کدام صفحات سایت شما در فهرست گوگل قرار دارند یا اصلاحا ایندکس شده است، می توانید در گوگل این دستور را وارد کنید:

site:mywebsite.com/pageX

اگر چنین نتیجه ای نمایش داده شود، یعنی صفحه شما هنوز در گوگل ایندکس نشده است

صفحه در گوگل اینکس نشده است

و اگر این نتیجه را ببینید یعنی صفحه موزد نظر شما درگوگل ایندکس شده است:

صفحه در گوگل ایندکس شده است

صفحه ای توسط گوگل ایندکس می شود که توسط خزنده گوگل (“Googlebot”) بازدید شده باشد، محتوا و معنی آن تجزیه و تحلیل شده باشد و در فهرست گوگل ذخیره شود.

نحوه ثبت درخواست ایندکس صفحات دلخواه به گوگل

اگر می‌خواهید صفحات شما در فهرست گوگل گنجانده شود، از کنسول جستجوی گوگل برای ارسال درخواست‌های ایندکس می توانید استفاده کنید. وارد کنسول گوگل شوید و مراحل زیر را انجام دهید:

  1. سایت مورد نطر را از بخش search property انتخاب کنید. (اگر سایت های متعددی دارید)
  2. از باکس جستجو بالای صفحه سرچ کنسول  که متن inspect any URL in https://sitename.com داخل ان نوشته شده است را وارد کنید و اینتر بزنید.
  3. اگر صفحه مورد نظر در گوگل ایندکس نشده باشد این پیام را ملاحضه می کنید: URL is not on Google
  4. توسط دکمه REQUEST INDEXING درخواست ایندکس صفحه مورد نظر را برای گوگل ارسال کنید.

درخواست ایندکس صفحه در گوگل سرچ کنسول

بعد از ثبت درخواست این پنجره باز میشود: Testing if live URL can be indexed  به این معنا که که گوگل در حال بررسی وضعیت صفحه درخواستی شما میباشد. که صبر کنید و این صفحه را نبندید تا نتیجه را به شما نشان دهد

در صورتی که درخواست ایندکس صفحه مورد نظر شما با موفقیت ثبت شود این پیام به شما نمایش داده می شود:

این پیام یعنی اینکه گوگل صفحه مورد نظر شما را در صفحه بررسی (Crawl) قرار داد و طبق برنامه ریزی و الگوریتم های خودش صفحه مورد نظر را بررسی و ایندکس می کند و نیازی به انجام چند باره این کار برای یک صفحه نمی باشد. این روند ممکن است از چند دقیقه تا چند ساعت یا حتی چند روز طول بکشید.

شما میتوانید بعد از مدتی، مجدد با دستوری که در ایتدای همین مقاله داده شده صفحه مورد نظر را بررسی کنید و ببنید که آیا صفحه شما ایندکس شده است یا نه

بررسی ایندکس یک صفحه توسط گوگل سرچ کنسول (روش دوم)

البته میتوانید اینکه آیا صفحه مورد نظر ایندکس شده است یا نه را مستقیم توسط خود سرچ کنسول هم بررسی کنید. وقتی در باکس سرچ بالای کنسول گوگل که به صورت پیش فرض این پیام را نشان می دهد: inspect any URL in https://sitename.com  صفحه خود را بزنید و اینتر بزنید اگر صفحه شما در گوگل ایندکس شده باشد این پیام به شما نمایش داده می شود:

نتیجه ایندکس شده بودن یک صفحه در گوگل

برای صفحه نمونه که ما برای این آموزش اسفاده کردم. بعد از تمام شدن نوشتن مقاله، وقتی مجدد بررسی انجام شد برای تهیه اسکرین اخری مقاله، ملاحضه می کنید که ایندکس صفحه انجام شده است. (البته با توجه به فاکتورهای مختلف این زمان بررسی و ایندکس برای سایت های مختلف می تواند متفاوت باشد)

اگر ایندکس شدن صفحه ای در گوگل برای ما مهم است اما آن سایت متعلق به ما نیست (مثلا یک ریپورتاژ خبری برای سایت خودمان در رسانه ای منتشر کرده ایم) و طبیعتا به سرچ کنوسل ان هم دسترسی نداریم صرفا با روش اول آموزش داده شده میتوانیم وضعیت ایندکس ان صفحه را بررسی کنیم.

دسته بندی ها

مقالات

ویدئوهای آموزشی

دوره استراتژزی کلمات کلیدی

آموزش بهینه سازی داخلی

دوره آموزشی استراتژی کلمات کلیدی
دوره بهینه سازی صفحات برای گوگل

سایر محتوای مرتبط:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.