خیلی مواقع تیترها و محتواهایی داخل سایت داریم که مشخص بودن تاریخ برای آن صفحه یا تیتر برای کاربر اهمیت دارد به عنوان مثال:
- قیمت ایمپلنت در اصفهان (آپدیت دی ۱۴۰۳)
- شامپو هلیله سیاه وانشان: قیمت ۱۲ دی ۱۴۰۳
اگر این تاریخ ها را به صورت دستی (متن) بزنیم، قطعا هر ماه یا حداقل هر سال باید دستی این موارد را تغییر دهیم ولو اینکه قیمت تغییری نکرده باشند. اگر تعداد صفحات با بخش هایی که تاریخ بروز رسانی یا آپدیت بودن آن بخش مهم و تاثیر گذار باشد بهتر است که این تاریخ به صورت اتوماتیک تغییر کند (و قطعا محتواهای ان بخش هم اگر تغییر کرده است بروز رسانی شود)
نمایش تاریخ در محتوای صفحه:
روش اول استفاده از افزونه WP Date and Time
- افزونه WP Date and Time را روی وردپرس خود نصب کنید. (لینک)
- از شورت کدهای ارائه شده در این افزونه در هر بخشی از صفحات خود که میخواهید استفاده کنید.
- نماش ماه و سال:
[wpdts-custom format=" F Y"]
- نماش ماه و سال و روز:
[wpdts-custom format=" F Y"]
- نماش سال:
[wpdts-custom format=" F Y"]
- نماش ماه و سال:
- شورتک های این افزونه بسیار زیاد و متنوع هستند که از بخش مستندات افزونه میتوانید متناسب با نیاز خود انتخاب و استفاده کنید.
به عنوان مثال همان طور که در تصویر زیر ملاحضه می کنید. در یکی از H2 های صفحه از این فرمت استفاده شده است.
نمایش تاریخ در تایتل و دیسکریپشن صفحه:
افزونه رنک مث
اگر از افزونه رنک مث در سایت وردپرسی خود استفاده می کنید در بخش ویرایش اسنیپت ها میتوانید از بخش متغییرهای که برای عنوان یا تگ توضیحات توسط خود افزونه ارائه می شود استفاده کنید.
نمایش تاریخ ها به صورت میلادی
چنانچه تاریخ ها به صورت میلادی در سایتتان نمایش داده می شود صرفا به خاطر این است که شمسی سازی روی سایت وردپرسی شما انجام نشده است. فقط کافی است افزونه Parsi Date یا wp-jalali را که رایگان هستند را مستقیما از بخش: “افزونه ها > افزودن افزونه تازه” جسجو و نصب کنید. (نصب فقط یکی از این دوافزونه کافی است)